CHAMPIONS LEAGUE

Όουεν: "Και πάλι τον Μπαλοτέλι θα ξεκινούσα"

Όουεν: "Και πάλι τον Μπαλοτέλι θα ξεκινούσα"
Μπαλοτέλι

Ο Μάικλ Όουεν σχολίασε την επιλογή του Ρότζερς να ξεκινήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι με την Ρεάλ Μαδρίτης, υπερασπιζόμενος τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό.

Σε μεγάλη μέρα η Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη, διέλυσε με 3-0 την Λίβερπουλ στην Αγγλία και συνέχισε την τρελή της πορεία στο ξεκίνημα της περιόδου.

Τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στον τεχνικό των Reds για το γεγονός πως ξεκίνησε βασικό τον Μάριο Μπαλοτέλι (ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο), καθώς ο Ιταλός άσος βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Μάικλ Όουεν υπερασπίστηκε τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό, λέγοντας πως δεν είχε άλλες επιλογές. Δεν δίστασε όμως να εκφράσει την ανησυχία του για τον Μπαλοτέλι.

- "Πιστεύω πως ο Ρότζερς διάλεξε τους σωστούς παίκτες απόψε, όμως δεν μπορούσε να κάνει πολλά απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα".

- "Με τον Στάριτζ εκτός δεν ξέρω τι επιλογές είχε. Ο Στέρλινγκ δεν είναι φορ, ενώ ο Λάμπερτ δυσκολεύεται στο γκολ και δεν έχει ρυθμό".

- "Και πάλι τον Μπαλοτέλι θα ξεκινούσα. Δεν είμαι φαν του, αλλά είναι καλύτερος σε σχέση με άλλους. Είναι σκληρό να ρίξεις όλη την ευθύνη πάνω του".

- "Τελευταία τοποθέτηση για τον Μπαλοτέλι. Το πιο ανησυχητικό είναι η γλώσσα του σώματος από τους συμπαίκτες του. Εάν χάσεις τον σεβασμό, τότε τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ