CHAMPIONS LEAGUE

Οι πανηγυρισμοί του Χένες στο Μπάγερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι πανηγυρισμοί του Χένες στο Μπάγερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τι κι αν πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης 3,5 ετών; Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες σε εξαιρετική διάθεση πανηγύρισε την πρόκριση των Βαυαρών στην "Αλιάνζ Αρένα".

Ο 62χρονος παράγοντας πραγματοποίησε μία ακόμη δημόσια εμφάνιση δίνοντας το παρών στην πρόκριση της γερμανικής ομάδας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Χένες ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός πανηγυρίζοντας με θέρμη τα γκολ της Μπάγερν από κοινού με την σύζυγο του Σούζι όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους Βαυαρούς και κόσμου με την εθνική Γερμανίας το 1974 δεν έπεισε το δικαστήριο ότι ομολόγησε οικειοθελώς τη φοροδιαφυγή του το 2013, ώστε να απολαύσει τα προνόμια του νόμου περί "εθελοντικής αποκάλυψης" που αντικαθιστά ποινές φυλάκισης με πρόστιμο 6% επί του ποσού της φοροδιαφυγής.

Οι πανηγυρισμοί του Χένες στο Μπάγερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Χένες κινδύνευε ακόμα και με 10 χρόνια φυλάκιση. Η αρχική πρόταση του εισαγγελέα αφορούσε 7 χρόνια, για την κατηγορία αποφυγής φόρων ύψους 3.500.000 ευρώ. Αυτό το ποσό εκτοξεύθηκε στα 18.500.000 ευρώ με νέα ομολογία του Χένες την πρώτη μέρα της δίκης, ενώ ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι το συνολικό ύψος των φόρων που δεν αποδόθηκαν στο γερμανικό κράτος ανέρχονται σε 27.200.000 ευρώ, ισχυρισμός που αποδέχθηκε η υπεράσπιση του Χένες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ