CHAMPIONS LEAGUE

Οι αντιδράσεις για το Ρόμα - Μπάγερν

Οι αντιδράσεις για το Ρόμα - Μπάγερν

Η εμφάνιση της Μπάγερν η οποία σφραγίστηκε με τη συντριβή της Ρόμα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media και στον ξένο Τύπο.

Το βράδυ της 21 Οκτωβρίου τόσο οι φίλαθλοι της Ρόμα όσο και εκείνοι της Μπάγερν θα το θυμούνται για αρκετά χρόνια για διαφορετικούς λόγους. Οι Βαυαροί συνέτριψαν τους Ρωμαίους με 7-1, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Τόσο ο ιταλικός, όσο και ο ισπανικός Τύπος αποθεώνουν την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η " Gazzetta Dello Sport" κάνει λόγο για "Λεηλασία της Ρώμης, το μάθημα του Γκουαρντιόλα στον Γκαρσία", ενώ η " Corriere dello Sport" χρησιμοποιεί πιο σκληρή γλώσσα. "Οι Τζιαλορόσι ταπεινώθηκαν από την Μπάγερν πληρώνοντας τα πολλά τους λάθη απέναντι σε μια τρομερή ομάδα" αναφέρει μεταξύ άλλων.
Από την πλευρά της η " Tuttosport" αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της: "Η συντριβή της Ρόμα" και συνεχίζει "Η Μπάγερν ήταν συντριπτική στο Ολίμπικο, οι τζιαλορόσι δέχτηκαν επτά χτυπήματα"

Την ίδια ώρα και στην Ισπανία υπήρξε αναφορά στη μεγάλη νίκη της Μπαγερν. Η " Sport" σε ένα "χτύπημα" της στην πρώτη της σελίδα αναφέρει: "Πεπ, ο αυτοκράτορας της Ρώμης", με την " Mundo Deportivo" να αναφέρει: "Απίστευτοι Βαυαροί προηγήθηκαν με 5-0 στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα".

Απίστευτη καζούρα στο twitter

Όπως ήταν φυσιολογικό το αποτέλεσμα του αγώνα είχε την τιμητική του τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά από αυτόν.

Δείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τιτιβίσματα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ