CHAMPIONS LEAGUE

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Παρασκευή (15/07, 13:00) ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ή ίσως τις δύο ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός του, αφού ο 2ος προκριματικός δεν θα έχει ολοκληρωθεί. Δείτε ποιες είναι οι 19 ομάδες.

Απόψε (12/07) και αύριο (13/07) διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, όπου 34 ομάδες διεκδικούν την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό, στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Εκεί βρίσκεται ήδη ο πρωταθλητής Ελλάδος, Ολυμπιακός, ο οποίος μπαίνει την Παρασκευή το μεσημέρι (15/07, 13:00 ώρα Ελλάδος) στην κληρωτίδα, προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τοποθετηθεί στους ισχυρούς, το οποίο σημαίνει φυσικά πως θα βρουν στο δρόμο τους μία ομάδα από τους αδύναμους. Η μόνη ομάδα που θεωρείται σίγουρα πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η ρουμανική Άστρα Τζούρτζου, που δεν συμμετέχει στο 2ο προκριματικό.

Από κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό, η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ να κληρωθεί με ένα ζευγάρι ομάδων, ο νικητής του οποίου, θα είναι τελικά ο αντίπαλός της για τις αναμετρήσεις στις 26 ή 27 Ιουλίου και στις 2 ή 3 Αυγούστου. Βέβαια, αυτό μπορεί να το μάθει ακόμα και στις 20 Ιουλίου, όταν διεξάγονται οι τελευταίοι αγώνες για το 2ο προκριματικό γύρο.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι ομάδες που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού:

1) Άστρα Τζούρτζου (Ρουμανία)

2) Γκαραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) ή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)

3) Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) ή Νόρκεπινγκ (Σουηδία)

4) Αστάνα (Καζακστάν) ή Ζάλγκιρις (Λιθουανία)

5) Σέριφ (Μολδαβία) ή Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)

6) Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) ή Βαλέτα (Μάλτα)

7) Ντινάμο Τιφλίδας (Γεωργία) ή Αλάσκερτ (Αρμενία)

8) Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία) ή Ντάνταλκ (Ιρλανδία)

9) Τρέντσιν (Σλοβακία) ή Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)

10) Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Παρτιζάνι (Αλβανία)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ