CHAMPIONS LEAGUE

Οι καθυστερήσεις που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο

Οι καθυστερήσεις που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο

Δείτε μέσα από μία κάμερα πίσω από το τέρμα της Μπάγερν, τι έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τρία συγκλονιστικά λεπτά των καθυστερήσεων στο Καμπ Νόου. Σαν σήμερα, πριν 16 χρόνια, στον τελικό του Champions League.

Αυτό που ζήσαμε στις 26 Μαΐου 1999, βλέποντας τον τελικό του Champions League, ανήκει στην κατηγορία "αυτά δεν γίνονται". Η Μπάγερν κρατούσε στα χέρια της τρόπαιο καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 όταν σηκώθηκε ο πίνακας που έδειχνε τρία λεπτά καθυστερήσεων.

Στο τέλος αυτών των 180 δευτερολέπτων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης έχοντας προλάβει να σκοράρει δύο φορές!

Ο αστικός μύθος θέλει τον τότε πρόεδρο της UEFA, Λέναρντ Γιόχανσον, να μην βλέπει το 1-1 καθώς είχε ξεκινήσει από τα επίσημα προς τον αγωνιστικό χώρο για την απονομή στην Μπάγερν (σ.σ. η συγκεκριμένη απόσταση στο Καμπ Νόου είναι χαώδης). Στη διαδρομή έμαθε για την ισοφάριση και πήρε τον δρόμο της επιστροφής, χάνοντας και το 2-1!

Τι έγινε λοιπόν στο διάστημα που ο Γιόχανσον έκοβε βόλτες στο ναό της Μπαρτσελόνα; Δείτε μέσα από μία κάμερα, πίσω από το τέρμα της Μπάγερν, τις καθυστερήσεις που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο:



Δείτε το βίντεο με τα highlights του τελικού:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ