CHAMPIONS LEAGUE

Οι Γερμανοί φίλαθλοι φροντίζουν για τη διαμονή των φίλων της Μονακό

A fan makes a vicory sign the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Tuesday, April 11. The first leg of the Champions League quarter final soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco had been cancelled to an explosion. (AP Photo/Federico Gambarini/dpa via AP)
A fan makes a vicory sign the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Tuesday, April 11. The first leg of the Champions League quarter final soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco had been cancelled to an explosion. (AP Photo/Federico Gambarini/dpa via AP) DPA

Οι κάτοικοι του Ντόρτμουντ προσφέρουν τα δωμάτια των σπιτιών τους ώστε να διανυκτερεύσουν το βράδυ οι φίλαθλοι της Μονακό, μετά από την αναβολή για την Τετάρτη του αγώνα με την Μπορούσια για το Champions League.

Η τριπλή έκρηξη στο πούλμαν της Ντόρτμουντ ανάγκασε την UEFA να αναβάλει την αναμέτρηση με τη Μονακό και να τη μεταθέσει για το βράδυ της Τετάρτης. Οι Βεστφαλοί, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι των Μονεγάσκων που βρέθηκαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδα τους, φρόντισαν γι' αυτούς.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος μέσω twitter, οι κάτοικοι του Ντόρτμουντ είναι στη διάθεση των Γάλλων φιλάθλων σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια στην αναζήτηση διαμονής και διανυκτέρευσης στην πόλη μέχρι την Τετάρτη. Εξάλλου, τα εισιτήρια ισχύουν και για την Τετάρτη και έτσι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο την Τρίτη, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο εισιτήριο και μία ημέρα αργότερα.

"Αγαπητοί φίλαθλοι της Μονακό, εάν χρειάζεται στέγη στο Ντόρτμουντ, παρακαλώ τσεκάρετε το #bedforawayfans", γράφει το σχετικό tweet, με το οποίο δημιουργήθηκε σχετικό hashtag όπου αρκετοί Γερμανοί κάτοικοι του Ντόρτμουντ προσφέρουν δωμάτια στους Γάλλους.

Δεκάδες κάτοικοι της πόλης προσφέρουν χώρο από τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους, ένα δωμάτιο, πολλά δωμάτια, ότι υπάρχει διαθέσιμο στον καθένα, αποτυπώνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αλληλεγγύη του ποδοσφαίρου.

Αυτή που νωρίτερα οδήγησε τους φιλάθλους της Μονακό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Ντόρτμουντ και τους Βεστφαλούς να τους ευχαριστούν γι' αυτό.



Photo credits: AP Photo/Federico Gambarini/dpa via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ