CHAMPIONS LEAGUE

Οι ευχές των Πέτριτς και Πράνιτς στον Ράκιτιτς

Οι ευχές των Πέτριτς και Πράνιτς στον Ράκιτιτς

Οι Κροάτες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς και Ντάνιελ Πράνιτς, έστειλαν στο συμπατριώτη τους, Ίβαν Ράκιτιτς, τις ευχές τους για κατάκτηση του Champions League.

Ο Ίβαν Ράκιτιτς θέλει να κατακτήσει το Champions League με την Μπαρτσελόνα ( στο 1.63 να το πάρει η Μπάρτσα), στον τελικό του Βερολίνου κόντρα στη Γιουβέντους, και οι συμπατριώτες του Κροάτη ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς και Ντάνιελ Πράνιτς του έστειλαν μέσω facebook, τις ευχές τους.

Συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Πράνιτς γράφει: "Ίβαν Ράκιτιτς καλή τύχη στον τελικό του Champions League. Απόλαυσε το ματς και πάρε το τρόπαιο".

Ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς συνοδεύοντας την ανάρτησή του από φωτογραφίες ( στο 4.25 να σκοράρει πρώτος ο Μέσι) με συμπαίκτη τον Ίβαν Ράκιτιτς σε Βασιλεία και εθνική Κροατίας, γράφει: "Υπερήφανος για 'σένα. Έγινες παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Ο,τι καλύτερο, για απόψε".

Ivan Rakitić, good luck in today's UEFA Champions League final!!Enjoy the game and take the trophy!! 󾟭 󾟛/#Raketa,...

Posted by Danijel Pranjić on Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Brate od srca ti zelim sve naj bolje za veceras!!! Proud of you!!! You became a world class player!! All the best for tonight!! @ivanrakitic #fcbarcelona #clfinal #championsleague #ivanrakitic

Posted by Mladen Petrić on Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ