CHAMPIONS LEAGUE

Οι δύο παίκτες που τα άκουσαν από τον Ζόρζε Ζεζούς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί η Σπόρτινγκ να έφυγε με τη νίκη από το "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έκανε έξαλλο τον Ζόρζε Ζεζούς. Ποιοι δύο παίκτες των "λιονταριών" τα άκουσαν από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο τεχνικός των "λιονταριών", Ζόρζε Ζεζούς, δεν έβγαλε έξω από το "κάδρο" την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Άλλωστε, το είπε και στις δηλώσεις του σε Πορτογάλους δημοσιογράφους: "Κάναμε το παιχνίδι εύκολο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το αντίθετο εντελώς. Η ομάδα δεν προσέγγισε το ματς με τον ίδιο τρόπο και δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής με δύο παίκτες του ήταν έξαλλος ο Ζόρζε Ζεζούς για την εμφάνιση τους απέναντι στους "ερυθρόλευκους" στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αυτός που άκουσε τις φωνές πρώτα ήταν ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Χοσέ Ακούνια, γιατί σύμφωνα με την εκτίμηση του προπονητή του δεν πίεζε τόσο αποτελεσματικά κι έπειτα ο Πορτογάλος διεθνής γκολκίπερ των "λιονταριών", Ρουί Πατρίσιο, για λανθασμένες πάσες, αβίαστα λάθη και αδικαιολόγητο εκνευρισμό στα τελευταία λεπτά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ