CHAMPIONS LEAGUE

Οι "8" του Champions League

Οι "8" του Champions League

Η Ισπανία έχει τρεις ομάδες στα προημιτελικά του Champions League για 6η σερί χρονιά, ενώ η Ιταλία έχει δύο εκπροσώπους μετά από 11 χρόνια. Δείτε τις 8 ομάδες που μπαίνουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή (16/3)

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Ρόμα και Μπάγερν είναι οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League, ενώ η κλήρωση των προημιτελικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή (16/3) στη μία το μεσημέρι.

Τέσσερις είναι οι χώρες που εκπροσωπούνται, με την Ισπανία να έχει 3 ομάδες, την Αγγλία και την Ιταλία να έχουν από δύο, ενώ μία έχει η Γερμανία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία τρόπαια, βρίσκεται στα προημιτελικά για 8η σερί χρονιά και 35η φορά στην ιστορία. Η Μπάγερν για 7η σερί και 29η συνολικά, ενώ η Μπαρτσελόνα για 11η σερί (ρεκόρ) και 22η συνολικά.

Για 18η φορά είναι στους "8" η Γιουβέντους, για 14η φορά η Λίβερπουλ και πρώτη μετά από 9 χρόνια, η Ρόμα βρίσκεται στα προημιτελικά για 4η φορά, ενώ είναι μόλις η δεύτερη παρουσία για τις Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Η Ισπανία έχει 3 ομάδες στα προημιτελικά για 6η σερί χρονιά (!), ενώ η τελευταία φορά που η Ιταλία είχε δύο ομάδες στους "8" ήταν πριν 11 χρόνια, το 2007, με τις Ρόμα και Μίλαν, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο.

Οι "8" του Champions League

Η 8άδα του Champions League

Ρεάλ (Ισπανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Σεβίλλη (Ισπανία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Γιουβέντους (Ιταλία)

Ρόμα (Ιταλία)

Μπάγερν (Γερμανία)

*δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην κλήρωση

**τα προημιτελικά θα διεξαχθούν 3 και 4 Απριλίου τα πρώτα ματς, 10 και 11 Απριλίου οι ρεβάνς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ