CHAMPIONS LEAGUE

Οι 11άδες του Λίβερπουλ - Ρόμα

Roma's Edin Dzeko, left, and Aleksandar Kolarov on the pitch at Anfield, Liverpool, England, Monday, April 23, 2018. Roma will play a Champions League semi final first leg soccer match on Tuesday. (Martin Rickett/PA via AP)
Roma's Edin Dzeko, left, and Aleksandar Kolarov on the pitch at Anfield, Liverpool, England, Monday, April 23, 2018. Roma will play a Champions League semi final first leg soccer match on Tuesday. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Ντι Φραντσέσκο επέλεξε τον Τζενγίζ Ουντέρ αντί του Πάτρικ Σικ για την 11άδα και η Ρόμα θα παίξει 5-4-1 στο "Anfield", ενώ η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί με το κλασικό 4-3-3 του Κλοπ

Δεν επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με αυτή της ρεβάνς κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, καθώς άφησε στον πάγκο τον Πάτρικ Σικ, έτσι βασικός στο "Anfield" απόψε θα είναι ο Τζενγίζ Ουντέρ.

Η Ρόμα θα παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ο Ζουάν Ζεζούς θα είναι μαζί με τους Μανωλά και Φάσιο, ενώ βέβαια μπακ-χαφ θα είναι οι Φλορέντσι και Κολάροβ.

Το σύστημα είναι 5-4-1, με τον Τζενγίζ Ουντέρ να είναι μαζί με τον Ναϊνγκολάν μπροστά απ' τους Ντε Ρόσι και Στρόουτμαν, ενώ βέβαια στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Έντιν Τζέκο.

Καμία έκπληξη απ' τον Γιούργκεν Κλοπ, με το κλασικό 4-3-3 η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί τους "τζαλορόσι", με Χέντερσον, Όξλειντ-Τσέιμπερλεν και Μίλνερ στο κέντρο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Μίλνερ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.

ΡΟΜΑ (5-4-1): Άλισον, Φλορέντσι, Φάσιο, Μανωλάς, Ζουάν Ζεζούς, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Τζενγίζ Ουντέρ, Τζέκο.

Martin Rickett/PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ