CHAMPIONS LEAGUE

Οφσάιντ στο πέναλτι της Ρεάλ με την Παρί

Οφσάιντ στο πέναλτι της Ρεάλ με την Παρί

Πληθαίνουν οι φωνές της Παρί Σεν Ζερμέν για τη διαιτησία στην ήττα από τη Ρεάλ, αφού στο 1ο γκολ των Ισπανών υπήρχε οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε, σε φάση που δεν... προβλήθηκε (video).

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 1-3 από τη Ρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των 16 του Champions League, ωστόσο οι Γάλλοι, αρχής γενομένης από τον πρόεδρό τους, Νασέρ αλ Κελαϊφί, διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του αγώνα.

Ο Τζιανλούκα Ρόκι και οι βοηθοί του υπέπεσαν σε σφάλματα σε καίριες φάσεις, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης. Μία εξ αυτών είναι μία φάση που δεν προβλήθηκε ποτέ όπως θα έπρεπε από την τηλεόραση και αφορά στο πρώτο γκολ των Ισπανών, με το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πέναλτι προήλθε από τράβηγμα του Χιοβάνι λο Σέλσο στον Τόνι Κρόος, φάση για την οποία επίσης διαμαρτύρονται οι Γάλλοι. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ακόμα μία πιο κραυγαλέα αδικία, η οποία απαθανατίστηκε από την κερκίδα του γηπέδου και όχι από τις κάμερες που μετέδιδαν την αναμέτρηση.

Η μπάλα στον Γερμανό μέσο έφτασε μετά από κάθετη του Μαρσέλο, σε φάση που εκτελέστηκε κόρνερ με κοντινή πάσα. Η άμυνα της Παρί είχε προλάβει να τραβηχτεί και να αφήσει εκτεθειμένο τον Κρόος όταν πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή, κάτι που δεν αντιλήφθηκε ούτε ο βοηθός ούτε ο διαιτητής ούτε καν ο σκηνοθέτης που ήταν υπεύθυνος για τις τηλεοπτικές λήψεις.

Οι Γάλλοι, πάντως, δεν διαμαρτύρονται μόνο γι' αυτήν τη φάση. Ζητούν πέναλτι για χέρι του Σέρχιο Ράμος στο 2ο ημίχρονο, φάση που είδε από κοντά ο Ιταλός διαιτητής, δείχνοντας αμέσως με τα χέρια του ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Επιπλέον, φωνάζουν για οφσάιντ στον Κιλιάν Εμπαπέ που έκοψε φάση στην οποία ο νεαρός Γάλλος επιθετικός έτρεψε προς την αντίπαλη εστία με καλές προϋποθέσεις για γκολ, καθώς και για ένα φάουλ που δέχθηκε από τον Κρόος, το οποίο δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ενώ ο Αντριάν Ραμπιό παρατηρήθηκε με κάρτα σε φάση που ο Λούκα Μόντριτς έκανε "θέατρο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ