CHAMPIONS LEAGUE

Ο Βιεϊρίνια προειδοποιεί τη Ρεάλ!

Ο Βιεϊρίνια προειδοποιεί τη Ρεάλ!

Ο Βιεϊρίνια θεωρεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, υπογραμμίζει ωστόσο πως η νίκη με 2-0 στη Γερμανία κρατάει ολοζώντανο το όνειρο της Βόλφσμπουργκ.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν χαρακτηρίσει ως "τελικό" το παιχνίδι της Τρίτης με την Βόλφσμπουργκ μετά την ήττα-σοκ που γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League (0-2), όμως πάνω-κάτω έτσι αντιμετωπίζουν το ματς και οι "λύκοι".

Αυτό το κατέστησε σαφές ο Βιεϊρίνια με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Goal.com", με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να ολοκληρώσει την έκπληξη και να αφήσει εκτός τετράδας την δεκάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι σύμφωνα με τον Πορτογάλο winger να πετύχει γκολ η ομάδα του μέσα στο "Bernabeu" και μάλιστα πρώτη...

Ο Βιεϊρίνια προειδοποιεί τη Ρεάλ!

"Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με αυτό που έγινε στη Γερμανία, γνωρίζουμε τη δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο στόχος τους είναι να πάνε στον τελικό. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να αφήσουμε πολλούς χώρους στους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν.

Θα πρέπει να κυνηγήσουμε τουλάχιστον ένα γκολ, εάν σκοράρουμε μάλιστα πρώτοι πιστεύω ότι η πρόκριση θα είναι δική μας. Εάν με ρωτούσατε πριν τον πρώτο αγώνα θα σας είχα απαντήσει διαφορετικά αλλά ένα 2-0 είναι 2-0...

Η Ρεάλ είναι ακόμα το φαβορί στο ζευγάρι αλλά το όνειρό μας είναι τώρα πιο ζωντανό από ποτέ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος άσος.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ