CHAMPIONS LEAGUE

Ο Τσακίρ στο Ατλέτικο - Ρεάλ

Referee Cuneyt Cakir gestures during the group H World Cup soccer match between Algeria and Russia at the Arena da Baixada in Curitiba, Brazil, Thursday, June 26, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Referee Cuneyt Cakir gestures during the group H World Cup soccer match between Algeria and Russia at the Arena da Baixada in Curitiba, Brazil, Thursday, June 26, 2014. (AP Photo/Jon Super) AP

O Τζουνέιτ Τσακίρ επιλέχθηκε απ' την UEFA για να διευθύνει τη ρεβάνς μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν" για την ημιτελική φάση του Champions League.

O Τζουνέιτ Τσακίρ θα "σφυρίξει" τη ρεβάνς μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League που θα λάβει χώρα στο "Βιθέντε Καλδερόν" την προσεχή Τετάρτη (10/05, 21:45).

Ο Τούρκος διαιτητής έχει διευθύνει έξι παιχνίδι των "μερένγκες" κατά το παρελθόν, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τελευταίος αγώνας, η νίκη με 3-1 επί της Νάπολι για τη φάση των 16 της φετινής διοργάνωσης.

Απ' την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο έχει βρει στο... διάβα της τον Τσακίρ σε ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα στη "γλυκιά" ήττα με 2-1 απ' την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά της σεζόν 2015/16.

Θυμίζουμε η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον μεγάλο τελικό του Κάρντιφ.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ