CHAMPIONS LEAGUE

Ο Τέιλορ σφυρίζει στο Φάληρο

Referee Anthony Taylor during Manchester City's English Premier League soccer match against Liverpool at The Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday Feb. 3, 2013. (AP Photo/Jon Super)
Referee Anthony Taylor during Manchester City's English Premier League soccer match against Liverpool at The Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday Feb. 3, 2013. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Άγγλος ρέφερι, Άντονι Τέιλορ, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τρίτης (31/10, 21:45).

Τον Άντονι Τέιλορ προτίμησε η UEFA, ως τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο 39χρονος Άγγλος ρέφερι, δεν έχει σφυρίξει στο παρελθόν παιχνίδι ούτε των Πειραιωτών, ούτε των Καταλανών. Η μόνη παρουσία σε παιχνίδια ελληνικών ομάδων είναι σε δύο περιπτώσεις που αφορούσαν υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Την 1η Οκτώβρη του 2015 ήταν ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ 1-1 για τους ομίλους του Europa League και στις 3/8/2016 σφύριξε στο ΠΑΟΚ - Άγιαξ 1-2, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Τέιλορ είναι από το 201ο διευθύνει παιχνίδια της Premier League και από το 2013 είναι διεθνής. Συνολικά 36 είναι οι αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με απολογισμό 12 πέναλτι, 5 κόκκινες και 154 κίτρινες κάρτες.

Διαιτητής: Anthony Taylor (ENG)

Βοηθοί: Gary Beswick (ENG), Adam Nunn (ENG)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Craig Pawson (ENG), Stuart Attwell (ENG)

Τέταρτος διαιτητής: Stuart Burt (ENG)

Photo credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποτελέσματα που θυμίζουν εποχή... Λίμπρεχτς
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι απλήρωτοι συνεργάζονται, οι πληρωμένοι όχι
Θρυλέων τα βλέπεις; O Λεόνε έχει τα τυχερά του!
"Πώς είναι δυνατόν να χάσετε από αυτούς;"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ