CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ριτσόλι στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Ο Ριτσόλι στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ο Νικόλα Ριτσόλι, ορίστηκε να διευθύνει τον "τελικό" του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο φινάλε των ομίλων του Champions League.

Ο 44χρονος Νικόλα Ριτσόλι θα είναι ο άρχοντας του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης (9/12, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον έμπειρο Ιταλό διαιτητή να έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε και Μάουρο Τονολίνι ενώ 4ος διαιτητής είναι ο επίσης Ιταλός Αντρέα Παντοβάν.

Ο Ριτσόλι έχει στο βιογραφικό του την παρουσία του στον τελικό του περασμένου Μουντιάλ μεταξύ της Γερμανίας και της Αργεντινής (1-0) καθώς και στον τελικό του Champions League το 2013 μεταξύ της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ (2-1), ενώ αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα διαιτητεύσει αγώνα των "ερυθρολεύκων".

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 1 νίκη (το 1-0 εκτός έδρας επί της Μαρσέιγ) και 1 ήττα (το 0-2 εκτός έδρας από τη Σταντάρ Λιέγης) ενώ στα τρία ματς που έχει "σφυρίξει" την Άρσεναλ, οι Λονδρέζοι μετρούν 1 νίκη-1 ισοπαλία-1 ήττα.

Αναλυτικά οι διαιτητές και παρατηρητές που όρισε η UEFA για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ:

Διαιτητής: Nicola Rizzoli (ITA)

Βοηθοί: Elenito Di Liberatore (ITA), Mauro Tonolini (ITA)

Επιπρόσθετοι βοηθοί (περιοχών): Antonio Damato (ITA), Davide Massa (ITA)

Τέταρτος διαιτητής: Andrea Padovan (ITA)

Παρατηρητής UEFA: Ainar Leppänen (EST)

Παρατηρητής διαιτησίας UEFA: Michel Vautrot (FRA)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ