CHAMPIONS LEAGUE

Ο Πικέ "τρόλαρε" τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη φιέστα της Μπαρτσελόνα

Ο Πικέ "τρόλαρε" τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη φιέστα της Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα γιόρτασαν την κατάκτηση του CL μαζί με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς τους που τους υποδέχτηκαν στη Βαρκελώνη και ο Ζεράρ Πικέ βρήκε την ευκαιρία να ρίξει "καρφί" για τον Κριστιάνο (video)!

To βράδυ της Κυριακής η Μπαρτσελόνα είχε την τιμητική της καθώς κατά την επιστροφή της από το Βερολίνο γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της στους δρόμους της Βαρκελώνης και αυτός που "έκλεψε την παράσταση" ήταν ο Ζεράρ Πικέ.

Όταν ήρθε η σειρά του να πάρει το μικρόφωνο και να πει λίγα λόγια ενώπιον του "μπλαουγκράνα" πλήθους που είχε πάρει θέση στις εξέδρες του "Camp Nou", ο διεθνής Ισπανός σέντερ μπακ βρήκε την ευκαιρία πέρα από τις ευχαριστίες προς το κόσμο να ρίξει τη σπόντα του για τον... Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Θα επιστρέψουμε για να σας έχουμε ξανά εδώ! Θέλω να κάνω δύο σχόλια. Πρώτος, όλοι εσείς που βρεθήκατε στο Βερολίνο "φάγατε" τους οπαδούς της Γιουβέντους. Και δεύτερον, όταν ήμασταν εδώ το 2009 νόμιζα ότι δεν το ξανακάναμε αλλά είμαστε και πάλι εδώ.

Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Σας ευχαριστώ όλους και ευχαριστώ τον Κέβιλ Ρολντάν, όλα ξεκίνησαν από εσένα". Η αναφορά του φυσικά και δεν ήταν τυχαία καθώς ο Κέβιν Ρολντάν ήταν ο Κολομβιανός τραγουδιστής που ήταν guest star στο πάρτι για τα 30α γενέθλια του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενός πάρτι που έλαβε χώρα λίγες ώρες μετά την εκτός έδρας συντριβή της Ρεάλ με 4-0 από την Ατλέτικο (7/2) στον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων.

Η δημοσίευση φωτογραφιών που έδειχναν παίκτες της Ρεάλ να διασκεδάζουν στο πάρτι του CR7 μετά τη βαριά ήττα της ομάδας τους είχε προκαλέσει οργή σε αρκετούς υποστηρικτές των "μερένγκες" και ο Πικέ δεν έχασε την ευκαιρία να... υπενθυμίσει πως η άνοδος της Μπαρτσελόνα και η πτώση της Ρεάλ άρχισε τότε...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ