Ο παρατηρητής της UEFA συμφώνησε με το περιεχόμενο του πανό για τα μάρμαρα!

Ο παρατηρητής της UEFA συμφώνησε με το περιεχόμενο του πανό για τα μάρμαρα!

Τα πανό των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για τα μάρμαρα του Παρθενώνα δεν θα επιφέρουν τιμωρία. Ο παρατηρητής της UEFA συμφώνησε με το περιεχόμενο του πανό για τα μάρμαρα και δεν έγραψε τίποτα στην έκθεσή του.

Τα πανό των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για τα μάρμαρα του Παρθενώνα δεν αποτελούν θέμα συζήτησης μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, αποκάλυψε τι είπε ο παρατηρητής του αγώνα γι’ αυτά και γιατί κάλυψε τον ΑΠΟΕΛ, μολονότι η καταγραφή τους θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία.

Συγκεκριμένα, είπε στον Super ΣΠΟΡ FM της Κύπρου: "Το πιο σημαντικό θέμα της ημέρας χθες ήταν κάτι άλλο. Θα σταθώ κυρίως στη παρουσία του κόσμου. Χθες ζήσαμε ένα γεγονός που πρέπει να αποτελεί την επικεφαλίδα στο παιχνίδι. Αναφέρομαι στην απόδοση του κόσμου που αποτελεί παράδειγμα οπαδισμού, στήριξης και Εθνικής συνείδησης.

Όλα αυτά που έγιναν και κάνουν το γύρο του κόσμου είναι μοναδικό. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο. Αυτό που ζήσαμε ήταν μοναδικό. Κόσμο να μένει για μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα στις κερκίδες. Το πανό στον Ίαν Μουρς αλλά και το δεύτερο μήνυμα για μάρμαρα του Παρθενώνα ήταν στιγμές συγκινητικές.

Θα σας πω και κάτι που μου είπε ο παρατηρητής του αγώνα χθες βράδυ, ήταν Γάλλος. Μου λέει: «Δεν ξέρω τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος παρατηρητής στη θέση μου, αλλά εγώ επειδή συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό (για τα μάρμαρα του Παρθενώνα), δεν θα σημειώσω οτιδήποτε».

Ανεξαρτήτως που το ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να τιμωρηθεί, εμείς το αντιμετωπίζουμε με περηφάνια. Είναι κάτι που πρέπει να υπογραμμίζουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Οπαδοί ΑΠΟΕΛ: "Φέρτε τα μάρμαρα πίσω"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα 'ψιλά γράμματα' των επερχόμενων ρυθμίσεων σε 12 και 120 δόσεις

Ποιες οφειλές ρυθμίζονται σε δόσεις και πότε χάνεται η ρύθμιση για τον φορολογούμενο. Τι θα ισχύσει για τους ελεύθερους επαγγελματίες αφού έχουν εξαιρεθεί από τον εξωδικαστικό

Τρεις νέοι σταθμοί του μετρό σε Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα και Νίκαια μέσα στο 2019

Σε σύσκεψη μεταξύ του δημάρχου Κορυδαλλού και της Αττικό Μετρό ανακοινώθηκε ότι η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο πρέπει να το έχει παραδώσει έως τις 30 Ιουνίου του 2019

Τα κακάσχημα sneakers είναι η πρώτη διαστροφή της χρονιάς

Τα πιο 'ugly' sneakers που πιθανότατα θα θες να έχεις στη συλλογή σου σε λίγο καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24