CHAMPIONS LEAGUE

Ο Νεϊμάρ έχασε την μπάλα περισσότερες φορές από κάθε άλλον στο Champions League!

Barcelona's Neymar, right, runs with the ball chased by Juventus' Dani Alves during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar, right, runs with the ball chased by Juventus' Dani Alves during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ένα αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, καθώς έχασε την μπάλα περισσότερες φορές από κάθε άλλον παίκτη στο Champions League της τρέχουσας σεζόν.

H Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να σκοράρει και να ανατρέψει το 3-0 του Τορίνο κι έτσι, μοιραία, αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους με την πορεία της να σταματά στα προημιτελικά του Champions League.

Το κακό... "φεγγάρι" των "μπλαουγκράνα" αντικατοπτρίζεται στο αρνητικό ρεκόρ του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος αστέρας της ομάδας της Βαρκελώνης έχασε 46 φορές την κατοχή της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές της "Γηραιάς Κυρίας", περισσότερες από κάθε άλλον στην τρέχουσα σεζόν του Champions League.

Το εντυπωσιακό είναι ότι συναντάμε τον Νεϊμάρ άλλες δύο φορές (εκτός από αυτή) στην πεντάδα ποδοσφαιριστών που έχασαν την μπάλα τις περισσότερες φορές στο φετινό Champions League.

Ο "Νέι" την έχασε 41 φορές στο ματς με την Γκλάντμπαχ, 38 στο ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ ο Αουγκούστινσον της Κοπεγχάγης την έχασε 40 στο ματς με τη Λέστερ. Την πεντάδα συμπληρώνει ο Ερκίν της Μπεσίκτας ο οποίος απώλεσε την κατοχή 37 φορές στο ματς της ομάδας της γειτονικής χώρας με αντίπαλο την Μπενφίκα.

Η άλλη όψη του νομίσματος υποδεικνύει ότι ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που ανέλαβε τις περισσότερες προσπάθειες και επιχείρησε να διαρρήξει την άμυνα της ιταλικής ομάδας. Ανεπιτυχώς, όπως αποδείχθηκε.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ