CHAMPIONS LEAGUE

O Μπριχ θα διευθύνει το Γιουβέντους - Ρεάλ

Referee Felix Brych shows a yellow card to United's Michael Carrick during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Anderlecht and Manchester United at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Referee Felix Brych shows a yellow card to United's Michael Carrick during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Anderlecht and Manchester United at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

O Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο "Millennium" του Κάρντιφ.

Ο Φέλιξ Μπριχ επιλέχθηκε απ' την UEFA για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης που θα λάβει χώρα στις 3 Ιουνίου στο "Millennium" του Κάρντιφ. Ο Γερμανός διαιτητής είναι 41 ετών και διεθνής απ' το 2007.

Τη φετινή σεζόν "σφύριξε" πέντε παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου αγώνα για τη φάση των 16 μεταξύ της "Γιούβε" και της Πόρτο. Παράλληλα, ο 41χρονος ρέφερι διηύθυνε τον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Europa League ανάμεσα στην Άντερλεχτ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέλος, ο Μπριχ ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στον τελικό του Europa League Σεβίλλη - Μπενφίκα που διεξήχθη στο Τορίνο το 2014.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ