CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μπενζεμά σκοράρει συχνότερα από τον Ρονάλντο στο Champions League

Ο Μπενζεμά σκοράρει συχνότερα από τον Ρονάλντο στο Champions League

Αυτή είναι η λίστα με τους συχνότερους σκόρερ στην ιστορία Champions League. Η ανωτερότητα του Μπενζεμά έναντι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο απίθανος Λιονέλ Μέσι και το όνομα - έκπληξη στη δεύτερη θέση. Ποιοι άλλοι βρίσκονται στο TOP10.

Άκρως ενδιαφέροντα συμπεράσματα προκύπτουν από έναν πίνακα στατιστικών στοιχείων της -διάσημης επί του συγκεκριμένου τομέα- "Opta", στον οποίο αναγράφονται οι συχνότεροι σκόρερ του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτόν περιλαμβάνονται μόνο ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει τουλάχιστον 20 τέρματα στη διοργάνωση και έχει να κάνει με το ανά πόσα λεπτά οι εκτελέσεις τους καταλήγουν στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Μπενζεμά σκοράρει συχνότερα από τον Ρονάλντο στο Champions League

Η μεγαλύτερη έκπληξη αφορά τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του θεσμού με 95 γκολ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη (!) θέση του πίνακα, σκοράροντας ένα γκολ ανά 122'.

Ο συμπαίκτης του, Καρίμ Μπενζεμά, μπορεί να βρίσκεται πολύ πιο κάτω λίστα των κορυφαίων σκόρερ του θεσμού, έχοντας σημειώσει 51, όμως στην εν λόγω κατάταξη βρίσκεται ελάχιστα πάνω από τον Πορτογάλο, βρίσκοντας δίχτυα ανά 120'.

Η πρωτιά ανήκει στον Λιονέλ Μέσι (93 γκολ), ο οποίος σκοράρει ανά 99', ενώ η δεύτερη θέση στον Γερμανό επιθετικό Μάριο Γκόμεθ (!), που πετυχαίνει γκολ ανά 102', αν και συνολικά έχει μόλις 26 τέρματα.

Οι Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Φιλίππο Ιντζάγκι βρίσκονται επίσης ψηλά, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Μάρκο Σιμόνε, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Δείτε τη λίστα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ