CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μοράτα ισοφάρισε τον Ντελ Πιέρο

Ο Μοράτα ισοφάρισε τον Ντελ Πιέρο

Ο Άλβαρο Μοράτα είναι ο άνθρωπος-γκολ της Γιουβέντους στο Champions League και πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται πως μοιράζεται ένα ξεχωριστό ρεκόρ με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Στη φετινή Serie A "υποφέρει" και αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός ότι δεν έχει πάρει τη νίκη σε κανένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει (ήττα 1-0 από Ουντινέζε και ισοπαλίες 1-1 με Κιέβο Βερόνα και Φροζινόνε) όμως στο Champions League τα πράγματα είναι αλλιώς για τη Γιουβέντους.

Η φιναλίστ στον περυσινό τελικό της διοργάνωσης έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Μάντσεστερ επικρατώντας 2-1 της Σίτι με ανατροπή ενώ το βράδυ της Τετάρτης πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη της στο "Juventus Stadium", κάμπτοντας με 2-0 την αντίσταση της Σεβίλλης , ομάδας που έχει πάρει τα δύο τελευταία Europa League.

Ο Μοράτα ισοφάρισε τον Ντελ Πιέρο

Όσο για τον άνθρωπο που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της "βέκια σινιόρα" δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς. Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν συνεπής στο ραντεβού με αντίπαλα δίχτυα για μία ακόμα φορά καθώς σκόραρε για 5ο συνεχόμενο ματς Champions League και ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που έχει σημειώσει ανάλογο επίτευγμα δύο φορές στο παρελθόν με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος στράικερ ξεκίνησε το σερί του σκοράροντας και στους δύο περυσινούς ημιτελικούς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, συνέχισε με το γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα στον τελικό ενώ πέτυχε το νικητήριο τέρμα της Γιουβέντους στη φετινή πρεμιέρα των ομίλων απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μοράτα ισοφάρισε τον Ντελ Πιέρο

"Το σημαντικό ήταν η νίκη, θα πρέπει να βελτιωθούμε και στη Serie A όπου εκεί βρίσκουμε λιγότερους χώρους", τόνισε ο Μοράτα, ο οποίος θέλει ένα γκολ κόντρα στη Γκλάντμπαχ στην 3η αγωνιστική των ομίλων για να γράψει ιστορία, ως ο μοναδικός παίκτης που θα έχει σκοράρει σε 6 διαδοχικά ματς της "Γιούβε" στο Champions League.

Γιουβέντους - Σεβίλλη 2-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ