CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μίλερ άφησε πίσω Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μίλερ άφησε πίσω Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο
INTIME SPORTS

Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν σημαδιακό για τον Τόμας Μίλερ αφού έγινε ο νεότερος παίκτης που φτάνει τις 50 νίκες στο Champions League! Στη 2η θέση πλέον ο Ραούλ.

Πριν από 5,5 χρόνια περίπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον είχε προσβάλλει μετά από φιλικό Αργεντινή-Γερμανία χαρακτηρίζοντάς τον... ball-boy, όμως από τότε ο Τόμας Μίλερ φρόντισε να δώσει άπειρες απαντήσεις πάνω στο χορτάρι, είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο.

Η τελευταία δόθηκε από τον Γερμανό διεθνή επιθετικό στο πλαίσιου του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ( 4-0, σκόρερ του τρίτου τέρματος των Βαυαρών ), με τον Μίλερ να γίνεται ο πιο νέος παίκτης που έχει να επιδείξει 50 νίκες στο Champions League, όντας 26 ετών και 72 ημερών.

Το επίτευγμά του είναι αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση αν αναλογιστεί κανείς ποιοι είναι οι παίκτες που βρίσκονται πίσω του στη σχετική λίστα.

Ο 2ος Ραούλ έφτασε τον μαγικό αρθμό "50" σε ηλικία 26 ετών και 257 ημερών και ο 3ος Μέσι όταν έγινε 27 ετών και 134 ημερών, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ικερ Κασίγιας (27 ετών και 189 ημερών) και Κριστιάνο Ρονάλντο (28 ετών και 28 ημερών).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ