CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μαρσέλο απέτρεψε μεγάλη παρεξήγηση με Κλοπ

Ο Μαρσέλο απέτρεψε μεγάλη παρεξήγηση με Κλοπ
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Μία απάντηση του Γίργκεν Κλοπ στον Ρόμπι Φάουλερ για υποτιμητικά σχόλια εις βάρος του Μαρσέλο λίγο έλειψε να βάλει "φωτιά" στον τελικό Champions League.

Μία συνέντευξη του Ρόμπι Φάουλερ για λογαριασμό της "Mirror" λίγο έλειψε να βάλει... φωτιά στον τελικό Champions League μεταξύ Ρεάλ και Λίβερπουλ.

Ο πρώην επιθετικός των "κόκκινων" και σχολιαστής του αγγλικού εντύπου, πήρε συνέντευξη από τον Γίργκεν Κλοπ, η οποία δημοσιεύτηκε μία ημέρα πριν από τον αγώνα του Κιέβου.

Σε αυτήν, έκανε και μία ερώτηση που αφορά τις αδυναμίες του Μαρσέλο στον ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού του. "Κοιτάζω τη Ρεάλ και σκέφτομαι 'ο Μαρσέλο είναι τρομερός', αλλά ίσως και μία αδυναμία γι' αυτήν επίσης, αφού αφήνει χώρο εκεί που έχεις ατού".

Ο βετεράνος διεθνής Άγγλος αναφερόταν φυσικά στην παρουσία του Μοχάμεντ Σαλάχ στα δεξιά της επίθεσης της Λίβερπουλ, εκεί όπου αμυντικά δραστηριοποιείται ο Μαρσέλο, αν και ο Βραζιλιάνος συχνά βρίσκεται στην επίθεση της ομάδας του.

Η απάντηση του Κλοπ ήταν η εξής. "Το είδες, όλοι το είδαν, μοιάζει προφανές. 'Ο Μαρσέλο, τι επιθετικός παίκτης, αλλά... δεν μπορεί να αμυνθεί'. Κέρδισαν δύο φορές το Champions League, είναι ξανά στον τελικό. Η Μπάγερν νόμιζε ότι ήταν καλύτερη ομάδα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά ποιο ήταν το τέλος; Η Ρεάλ χρειάζεται τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρει δύο φορές. Η Μπάγερν χρειάστηκε οκτώ για να σκοράρει μία. Είναι έμπειροι από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Δεν υπάρχουν αδυναμίες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο που μπορείς να λες 'αν ο Μαρσέλο κάνει σωστά μία επέλαση και εμείς αφήσουμε τον Μο Σαλάχ σε αυτόν τον χώρο, ο Σαλάχ φτάνει μέχρι τον Ράμος'".

Ο Κλοπ απλώς επανέλαβε ορισμένες εκφράσεις που ακούγονται για τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν τις υιοθέτησε, ωστόσο η μεταφορά τους στη συνέντευξη παρεξηγήθηκε από ορισμένους Ισπανούς δημοσιογράφους. Ένας εξ αυτών, ρώτησε τον Μαρσέλο για το τι απαντά στον Κλοπ, που τον αποκάλεσε... κακό αμυντικό.

"Το είδα, αλλά δεν νομίζω ότι βγήκε από το στόμα του. Δεν τον είδα να το λέει. Σε τελικό, αρκετός κόσμος αρέσκεται να λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά μου, όπως οι συμπαίκτες κι ο προπονητής μου. Δουλεύω ταπεινά, χωρίς να παίρνω κανενός τη θέση και δεν έχω γνώμη για κάποιου άλλου τη δουλειά", δήλωσε ο 30χρονος διεθνής αριστερός μπακ.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ