CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μάντλι στο ΠΑΟΚ - Βασιλεία

Referee Robert Madley during the English FA Cup Third Round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, England, Friday, Jan. 5, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Referee Robert Madley during the English FA Cup Third Round soccer match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, England, Friday, Jan. 5, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τον Ρόμπερτ Μάντλι όρισε η επιτροπή διαιτησία της UEFA, να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία, το βράδυ της Τρίτης (24/7) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 32χρονος Ρόμπερτ (Μπόμπι) Μάντλεϊ θα είναι διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Ελβετούς στην Τούμπα το βράδυ της Τρίτης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Βρετανοί Ίαν Χούσιν και Μαρκ Πέρι ενώ τέταρτος έχει οριστεί ο Τζόναθαν Μος.

Ο Μάντλεϊ είναι διεθνής από το 2016, ενώ από το 2013 σφυρίζει σε αγώνες της Premier League. Το 2017 σφύριξε στον FA Community Sield ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι. Στον πρώτο του πάντως στην Premier έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες σε έναν αγώνα Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει σφυρίξει δύο αγώνες για τα προκριματικά του Europa League και ακόμη έναν για τα προκριματικά του Champions League.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ