CHAMPIONS LEAGUE

Ο "Μαδριλένος" Καρεμπέ υποδέχεται τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Ο "Μαδριλένος" Καρεμπέ υποδέχεται τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Ο Κριστιάν Καρεμπέ υποδέχθηκε τα διοικητικά μέλη της αποστολής της Μπαρτσελόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το δείπνο με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. (video)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (31/10, 21:45) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και - ως είθισται - οι διοικήσεις των "ερυθρολεύκων" και των "μπλαουγκράνα" συνέφαγαν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς.

Τα διοικητικά μέλη της αποστολής των "μπλαουγκράνα" υποδέχθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύμβουλος στρατηγικής της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, περίμενε στις εγκαταστάσεις του Φαληρικού γηπέδου τον αντιπρόεδρο της ομάδας της Βαρκελώνης, Τζόρντι Μέστρε, τον ταμία της, Ενρίκε Τόμπας και τα μέλη της διοίκησης, Ελιές και Αμαδόρ Μπερναμπέου (ο πρώτος που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις στο video που ακολουθεί).

Κατά σύμπτωση, το επώνυμο του τελευταίου παραπέμπει στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο αγωνίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ από το 1997 έως το 2000.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ