CHAMPIONS LEAGUE

Ο Κομπανί αλλάζει τη Μάντσεστερ Σίτι

KIEV, UKRAINE - FEBRUARY 24:  (L-R) Fernandinho, Yaya Toure and Vincent Kompany of Manchester City celebrate their team's 3-1 victory as the final whistle blows during the UEFA Champions League round of 16, first leg match between FC Dynamo Kyiv and Manchester City FC at the Olympic Stadium on February 24, 2016 in Kiev, Ukraine.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
KIEV, UKRAINE - FEBRUARY 24: (L-R) Fernandinho, Yaya Toure and Vincent Kompany of Manchester City celebrate their team's 3-1 victory as the final whistle blows during the UEFA Champions League round of 16, first leg match between FC Dynamo Kyiv and Manchester City FC at the Olympic Stadium on February 24, 2016 in Kiev, Ukraine. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Η επιστροφή του αρχηγού, Βενσάν Κομπανί, ήρθε την κατάλληλη στιγμή, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι έτοιμη για ιστορική πρόκριση στους "8" της Ευρώπης. Διαβάστε τι δήλωσαν ο Βέλγος και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι

Ο κυριότερος λόγος που η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει έδαφος στη "μάχη" του τίτλου στην Premier League είναι η απουσία του Βενσάν Κομπανί λόγω τραυματισμών.

Ο αρχηγός έχει επιστρέψει και με αυτόν στην 11άδα ήρθε η σπουδαία νίκη στο Κίεβο επί της Ντινάμο με 3-1, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα κοντά σε ιστορική πρόκριση.

Οι "πολίτες" δεν έχουν βρεθεί ποτέ στις 8 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης και είναι έτοιμοι να το κάνουν στην ρεβάνς με τους Ουκρανούς σε 3 εβδομάδες στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ".

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως με τον Κομπανί στα καλά του η ομάδα είναι εντελώς διαφορετική, η Ντινάμο είναι ομάδα που κυρίως στην έδρα της θα πιέσει αρκετά, όπως και έκανε, αλλά οι Άγγλοι ανταποκρίθηκαν, αν και δέχτηκαν ένα γκολ, το όμως ήταν τυχερό.

"Η εμφάνιση ήταν καλή, με πολύ πίεση ψηλά", τόνισε ο Κομπανί και συνέχισε: "Ο Τζο Χαρτ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, όταν κλήθηκε να βοηθήσει τα πήγε καλά".

"Πάμε στο δεύτερο ματς με πολλές πιθανότητες πρόκρισης, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Φαινόμασταν μία ομάδα που ήταν πεινασμένη για επιτυχία απόψε".

"Δεν νιώθω και πολύ καλά μετά τον αποκλεισμό στο FA Cup, όλα τα τρόπαια είναι προτεραιότητα. Κάθε ματς είναι προτεραιότητα. Δεν μπορείς να προβλέψεις σε πια διοργάνωση θα πας καλά".

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το καλό αποτέλεσμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά να έχει πετύχει δύο γκολ περισσότερα εκτός έδρας είναι πολύ καλό. Η ομάδα έπαιξε καλά και έχει ευκαιρίες".

"Σίγουρα με το 1-2 τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αλλά δεν πρέπει να πιστέψουμε πως επειδή μπήκε και το τρίτο τέρμα έχουν όλα τελειώσει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ