CHAMPIONS LEAGUE

"Ο Ιγκουαΐν δεν ήθελε τον Καγεχόν στη Νάπολι"

Tano Pecoraro - LaPresse
29 01 2014 Napoli ( Italia )
Sport Calcio Napoli-Lazio Tim Cup 2013/14  Stadio San Paolo
Nella foto: esultanza gol 1-0 higuain e callejon

Tano Pecoraro - LaPresse
29 01 2014 ( Italia )
Sport Soccer Napoli versus Lazio Tim Cup 2013/14
San Paolo Stadium Napoli
in the picture: 1-0 higuain celebrates with his teammates callejon
Tano Pecoraro - LaPresse 29 01 2014 Napoli ( Italia ) Sport Calcio Napoli-Lazio Tim Cup 2013/14 Stadio San Paolo Nella foto: esultanza gol 1-0 higuain e callejon Tano Pecoraro - LaPresse 29 01 2014 ( Italia ) Sport Soccer Napoli versus Lazio Tim Cup 2013/14 San Paolo Stadium Napoli in the picture: 1-0 higuain celebrates with his teammates callejon LAPRESSE

Κόντρα μεταξύ Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Χοσέ Καγεχόν υπέβοσκε στη Νάπολι, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, παραχώρησε συνέντευξη στην " El Pais" πριν από τη ρεβάνς με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των 16 του Champions League και αποκάλυψε ότι μέχρι πέρυσι υπήρχε άτυπη κόντρα στη γραμμή κρούσης της ομάδας μεταξύ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και του Χοσέ Καγεχόν.

Ο Αργεντινός επιθετικός τερμάτισε τη χρονιά με 36 γκολ, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της Serie A, ωστόσο αποχώρησε σαν "εχθρός" από το "Σαν Πάολο", με τον Ντε Λαουρέντις να έρχεται σε αντιπαράθεσή μαζί του πολύ πριν από την πώλησή του στη Γιουβέντους έναντι 94.000.000 ευρώ.

"Είχε τεράστια επιτυχία εδώ. Στη Ρεάλ δεν έδειξε αυτά που μπορεί να κάνει, όπως έδειξε στη Νάπολι. Αλλά μερικές φορές τα ΜΜΕ δημιουργούν ήρωες σε έναν σύλλογο και μερικές φορές οι υποτιθέμενοι ήρωες δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος. Πρόκειται για μικρά παιδιά και τα ΜΜΕ τα καταστρέφουν", δήλωσε αρχικά.

Μιλώντας για τη μεταγραφή του, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι λόγω της ρήτρας: "Είχε ρήτρα αποδέσμευσης και εάν κάποιος ενδιαφερόταν και ήταν αρκετά τρελός για να την καλύψει, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά υπάρχουν άλλοι παίκτες που θεωρούν εαυτόν μέλη της οικογένειας και που με βλέπουν σαν πατρική φιγούρα. Αυτοί δεν είναι έτσι. Είναι καλύτερα να τους πουλάς κάθε τρία χρόνια. Είχε μία από τις καλύτερες σεζόν εδώ, αλλά στη δεύτερή του, μας κόστισε τη δεύτερη θέση και το Champions League με τα πέναλτι που έχασε".

Όσο για τις σχέσεις που είχε ο Ιγκουαΐν με τους υπόλοιπους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε κόντρα με επίσης έναν πρώην παίκτη της Ρεάλ, τον Χοσέ Καγεχόν.

"Ο αδερφός του Ιγκουαΐν πάντα μου έλεγε ότι δεν του άρεσε να παίζει με τον Καγεχόν και ότι έπρεπε να πάρω άλλους παίκτες. Ποτέ δεν τον έλαβα υπόψιν, επεισή λάτρευα τον Καγεχόν. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να εκβιαστεί".

Photo credits: AP Photo/Salvatore Laporta

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ