CHAMPIONS LEAGUE

Ο Γκουαρδιόλα αποθεώνει την Ατλέτικο

Ο Γκουαρδιόλα αποθεώνει την Ατλέτικο

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας μάλιστα πως το "Vicente Calderon" συνιστά την πιο δυνατή έδρα στην Ευρώπη.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποκλείσει δύο φορές μέσα στα 3 τελευταία χρόνια την Μπαρτσελόνα (αμφότερες στα προημιτελικά του CL) και το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τώρα μάλιστα που οι "ροχιμπλάνκος" είναι η ομάδα που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Μπάγερν στους "4" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογική διοργάνωσης, ο Καταλανός τεχνικός έσταξε μέλι για το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά και το ένθερμο κοινό της.

Ο Γκουαρδιόλα αποθεώνει την Ατλέτικο

"Η Μπαρτσελόνα παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη... αλλά τα τελευταία χρόνια η Ατλέτικο έχει καταφέρει να τους αποκλείσει δύο φορές. Την τελευταία πενταετία η Ατλέτικο έχει ανέβει επίπεδο και είναι στο ίδιο επιπεδο με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Η Γιουβέντους και η Μπενφίκα που αντιμετωπίσαμε στις δύο προηγούμενες νοκ-άουτ φάσεις είχαν δύο πολύ δυνατές άμυνες και τώρα αντιμετωπίζουμε μία ακόμα ομάδα που είναι δυνατή στα μετώπισθεν.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι σπουδαίος προπονητής και βρίσκεται πέντε χρόνια στην ομάδα, η οποία έχει την ιδια φιλοφοσία με αυτόν. Παίζουν με τον τρόπο που θέλει ο ίδιος να παίζουν. Έχασαν παίκτες όπως οι Ραδαμέλ Φαλκάο και Ντιέγκο Κόστα αλλά έμειναν πιστοί στις αξίες τους.

Η ατμόσφαιρα στο Vicente Calderon είναι η καλύτερη στην Ευρώπη", δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω συνέντευξης Τύπου ο Γκουαρδιόλα.

>
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ