CHAMPIONS LEAGUE

Ο Φέλιξ Τσβάιερ στο Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός

Referee Felix Zwayer gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Bayern Munich in Augsburg, southern Germany, on Sunday, Nov. 6, 2011. (AP Photo/Matthias Schrader)
Referee Felix Zwayer gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Bayern Munich in Augsburg, southern Germany, on Sunday, Nov. 6, 2011. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο διαιτητής του εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ριέκα, Φέλιξ Τσβάιερ, ορίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για δεύτερη φορά φέτος θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού ο Γερμανός διαιτητής, Φέλιξ Τσβάιερ. Η UEFA όρισε τον 36χρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο ίδιος είχε σφυρίξει και το Ολυμπιακός - Ριέκα (2-1) τον Αύγουστο για τα playoffs της διοργάνωσης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σίφνερ και Αχμίλερ, τέταρτος ο Χένσελ και επιπρόσθετοι οι Ζίμπερτ, Στέγκερμαν.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Γερμανός θα διευθύνει αναμέτρηση ελληνικής ομάδας. Πέραν του Ολυμπιακού, οι δύο προηγούμενες φορές ήταν σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Πρώτα με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (07/11/13, 0-0, όμιλοι Europa League) και μετά με την Φιορεντίνα στην Τούμπα (23/10/14, 0-1, όμιλοι Europa League).

Ο 36χρονος διαιτητής, ασχολείται με κτηματομεσιτικά (real estate) και την τελευταία διετία σφυρίζει σε παιχνίδια των ομίλων του Champions League. Πέρσι τον Ιούλιο μάλιστα ανέβηκε στην ελίτ κατηγορία της UEFA.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ