CHAMPIONS LEAGUE

Ο Εμενίκε νίκησε τον Φαλκάο

Ο Εμενίκε νίκησε τον Φαλκάο

Με δύο γκολ του Εμάνουελ Εμενίκε η Φενέρμπαχτσε νίκησε 2-1 την Μονακό, αλλά το τέρμα του Ρανταμέλ Φαλκάο δίνει ελπίδες στην ομάδα του Ζαρντίμ για την ρεβάνς στο Πριγκιπάτο (video)

Στο μεγάλο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 2-1 τη Μονακό στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Πρωταγωνιστής ήταν ο Εμάνουελ Εμενίκε που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του Βίτορ Περέιρα, ενώ ο Ρανταμέλ Φαλκάο ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει και δίνει πολλές ελπίδες για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, εν όψει της ρεβάνς του "Λουί ΙΙ".

Αυτό το γκολ ήταν το πρώτο του Φαλκάο μετά τις 29 Αυγούστου 2015 στην ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας (1-2), ενώ με την φανέλα της Μονακό είχε σκοράρει τελευταία φορά στις 24 Αυγούστου 2014 στην εκτός έδρας νίκη επί της Ναντ (0-1).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (5-3-2): Ερτουγκρούλ Τασκιράν, Φαν ντερ Βιλ (92' Στοχ), Νόιστεντερ, Σκρτελ, Κιερ, Χασάλ Αλί Καλντιρίμ, Σόουζα, Σαλίχ Ουτσάν (82' Σενέρ Εζμπαϊρακλί), Οζάν Τουφάν, Εμενίκε (71' Σαεσού), Φερναντάο.

ΜΟΝΑΚΟ: Ντε Σάνκτις (13' Μπαντιασίλ), Σιντιμπέ, Ζέμερσον, Ράτζι, Μεντί, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό, Ντιράρ (76' Μπερνάρντο Σίλβα), Λεμάρ, Ζερμέν (86' Ιβάν Καβαλέιρο), Φαλκάο.

*διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά για ΑΠΟΕΛ, Σέλτικ και τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς

Ο Εμενίκε νίκησε τον Φαλκάο

Φενέρμπαχτσε - Μονακό 2-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ