CHAMPIONS LEAGUE

Ο εκνευρισμός του Λουίς Ενρίκε στο 2-0 της Γιουβέντους

Barcelona's head coach Luis Enrique reacts on the bench prior to a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, March 12, 2017. Deportivo won 2-1. (AP Photo/Paulo Duarte)
Barcelona's head coach Luis Enrique reacts on the bench prior to a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, March 12, 2017. Deportivo won 2-1. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η κάμερα κατέγραψε τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, ιδιαίτερα εκνευρισμένο, δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Γιουβέντους στην αναμέτρηση της Τρίτης (11/04). (VIDEO)

Στο 22ο λεπτό της συνάντησης ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα στο Τορίνο (3-0) το βράδυ της Τρίτης (11/04), ο Μάριο Μάντζουκιτς έκανε την κούρσα από την αριστερή πλευρά των "μπιανκονέρι" και γύρισε την μπάλα εξαιρετικά για τον επερχόμενο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος εκτέλεσε εξίσου υπέροχα για να κάνει το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αυτό ήταν και το χρονικό σημείο που μια κάμερα η οποία ήταν στραμμένη προς τον Λουίς Ενρίκε, κατέγραψε τον Αστουριανό τεχνικό των "μπλαουγκράνα" να επιστρέφει στη θέση του στον πάγκο, να έχει μια πολύ σύντομη κουβέντα με τον βοηθό του και έπειτα να ξεσπά, χτυπώντας με δύναμη το χέρι του στο πρώτο σημείο που βρήκε... εύκαιρο, πιθανώς αντιλαμβανόμενος πως κάποια οδηγία είχε εκτελεστεί λανθασμένα από τους ποδοσφαιριστές του.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

Δείτε στο πρώτο βίντεο τη χαρακτηριστική αντίδραση του Ενρίκε και στο δεύτερο όλα όσα κατέγραψε η κάμερα που τον ακολουθούσε στη διάρκεια του ματς:



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ