CHAMPIONS LEAGUE

Ο... διαβασμένος Γκοτσαρένκο

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοτσαρένκο, έδειξε να έχει μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού πρώτου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Μια εξαιρετικά προσεκτική μελέτη στην ΑΕΚ, έχει κάνει ο Βίκτορ Γκοτσαρένκο. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παραδέχθηκε πως έχει παρακολουθήσει όλα τα περυσινά ματς πρωταθλήματος της Ένωσης καθώς και τα φετινά φιλικά.

Και χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως μια "ισορροπημένη ομάδα", ενώ μίλησε και για την πρόσφατη ήττα της ΤΣΣΚΑ στο ρωσικό πρωτάθλημα και για το αν θα επηρεάσει το αυριανό (25/7) ματς:

"Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Δεν θα ήθελα να κάνω προγνωστικά. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να γυρίσουμε στην Μόσχα με καλή ψυχολογία. Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις και δεν θα ήθελα να τις συνδέσω. Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο η Ευρώπη.

Το παιχνίδι πρέπει να είναι ισορροπημένο. Στα δυο τελευταία μας, έχουμε τάση προς την επίθεση, αλλά προβλήματα στην άμυνα. Το κλειδί, είναι να βρούμε την ισορροπία. Αλλά η ομάδα έχει εμπειρία, για να πετύχει αυτόν στόχο".

- Τι παιχνίδι περιμένετε από την ΑΕΚ;

Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα. Το είδαμε και στα πλέι οφ του περυσινού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ δεν κέρδισε καλή θέση στην κανονική περίοδο, αλλά τελικά βγήκε δεύτερη.

Και στα τελευταία ματς, η ΑΕΚ έπαιξε επιθετικά, με την στήριξη των φιλάθλων της. Ήταν ισορροπημένα ματς και η ΑΕΚ έκανε και φάσεις στην επίθεση. Έχουμε δει όλα τα παιχνίδια. Τα περσινά στο πρωτάθλημα και τα φιλικά.

Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά η δομή της ομάδας παραμένει. Τα φιλικά διαφέρουν από τα επίσημα ματς. Και περιμένουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι, μ’ αυτό που είδαμε στο ματς με την Γάνδη.

- Θα κάνετε αλλαγές στην ενδεκάδα αύριο;

Έχουμε μια σταθερή ενδεκάδα. Και τα τελευταία χρόνια, είμαστε από την πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη. Μπορεί βέβαια, να υπάρξουν και αλλαγές, επειδή έχουμε βαρύ πρόγραμμα.

- Σας έχει βοηθήσει το γεγονός πως κάποιους από τους παίκτες της ΑΕΚ τους ξέρετε από το ρωσικό πρωτάθλημα;

Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό. Δεν θα βοηθηθούμε απ’ αυτό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χιμένεθ: "Νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ"
ΑΕΚ: "Και πρόκριση και άδεια!"
"Φεύγουν" τα εισιτήρια για το ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ
Στο μυαλό του Χιμένεθ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ