CHAMPIONS LEAGUE

Ο "αστυνομικός" που ετοιμάζει ο Ζόρζε Ζεζούς για τον Μέσι

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σπόρτινγκ υποδέχεται στη Λισαβόνα την Μπαρτσελόνα και ο τεχνικός των "λιονταριών", Ζόρζε Ζεζούς, ετοιμάζει έναν "αστυνομικό" για να απενεργοποιήσει τον Λιονέλ Μέσι. Δείτε ποιος συμπατριώτης του Αργεντινού θα αναλάβει το μαρκάρισμά του.

Η Σπόρτινγκ πήρε τη νίκη στο Φάληρο (2-3) επί του Ολυμπιακού κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στη Λισαβόνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League (27/9, 21:45). Ο τεχνικός των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Ζόρζε Ζεζούς, "πονοκεφαλιάζει" με το μαρκάρισμα του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ ετοιμάζει έναν "αστυνομικό". Έτσι, τουλάχιστον, χαρακτηρίζουν αυτόν που θα μαρκάρει τον Αργεντινό και θα είναι συμπατριώτης του. Ο 26χρονος, Ροδρίγο Μπατάγλια, ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στους "ερυθρόλευκους" στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι η "σκιά" του "Pulga".

Κάτι ανάλογο έκανε και ο τεχνικός της Ζιρόνα, Πάμπλο Ματσίν, βάζοντας τον Πάμπλο Μαφέο να μαρκάρει προσωπικά τον Λιονέλ Μέσι στο ματς με την Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της La Liga. Μάλιστα, ο Αργεντινός εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά του στον Ισπανό για τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων, έτσι όπως τον εξέφρασε ο δεύτερος στους συμπαίκτες του όταν αντικαταστάθηκε. Θα λειτουργήσει άραγε στο "Estádio José Alvalade";

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ