CHAMPIONS LEAGUE

Ο απλήρωτος Ταλίσκα "πλήρωσε" την Μπενφίκα

Ο απλήρωτος Ταλίσκα "πλήρωσε" την Μπενφίκα

Η Μπεσίκτας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα χάρη στο γκολ του Ταλίσκα ο οποίος ανήκει στην πορτογαλική ομάδα (δόθηκε δανεικός στους Τούρκους), από την οποία υποστήριξε ότι δεν πληρωνόταν (!).

Πως τα φέρνει η μοίρα! Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Άντερσον Ταλίσκα, αποχώρησε... διωγμένος από την Μπενφίκα τη θερινή μεταγραφική περίοδο για την Μπεσίκτας, στην οποία παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού.

Και την Τρίτη το βράδυ, ήταν αυτός ο οποίος με εκτέλεση φάουλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων "πάγωσε" το "Εστάδιο ντα Λουζ" και η ομάδα της Πόλης πήρε πολύτιμη κι ανέλπιστη ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Μπενφίκα.

Ο Βραζιλιάνος, ωστόσο, στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της πορτογαλικής πρωτεύουσας έριξε τη "βόμβα". Όπως υποστήριξε πέρυσι ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον οποίον οι "αετοί" δεν κατέβαλαν το μισθό του.

"Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω γιατί έφυγα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Μπενφίκα. Ειδικά ο δεύτερος έδειξε μεγάλη έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου. Η κόρη μου είχε μόλις έξι ημέρες γεννημένη και η Μπενφίκα πλήρωνε κανονικά τους μισθούς όλων των ποδοσφαιριστών εκτός του δικού μου. Όπως και να 'χει, θα ήθελα η Μπενφίκα να πάρει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία", υποστήριξε ο Ταλίσκα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ