CHAMPIONS LEAGUE

Ντουμπιά, καλύτερος από Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο

Ντουμπιά, καλύτερος από Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο
Σεϊντού Ντουμπιά

Κι όμως ο Σεϊντού Ντουμπιά έχει καταφέρει κάτι στο Champions League που Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα πετύχουν ποτέ τους! Διαβάστε αυτό κι άλλα στατιστικά από τα ματς της Τετάρτης (21/10).

Μπορεί την Τετάρτη να είχαμε λιγότερα γκολ σε σχέση με την Τρίτη, όμως τα παιχνίδια είχαν εξαιρετικό ρυθμό και κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μετά το τέλος των αγώνων είχαμε διάφορα ενδιαφέροντα στατιστικά με κορυφαίο αυτό του Αφρικανού άσου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεϊντού Ντουμπιά.

Ας τα δούμε...

-- Η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε τέλος στο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί μετρούσαν 40 συνεχόμενους αγώνες στους ομίλους όπου σκόραραν τουλάχιστον ένα γκολ. Ήταν ιστορικό ρεκόρ.

-- Ο Ντε Μπράινε χάρισε τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 επί της Σεβίλλης σκοράροντας στο 91ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στην διοργάνωση.

-- Ο Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ) μαζί με τον Μόγια (Ατλέτικο) κρατά το μηδέν στην εστία του στα πρώτα πέντε παιχνίδια του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

-- Ρεκόρ και για τον Αντονί Μαρσιάλ. Έγινε ο τέταρτος νεότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοράρει στο Champions League. Οι άλλοι τρεις είναι οι: Γουέιν Ρούνεϊ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Φιλ Τζόουνς.

-- Μόλις δυο γκολ έχει πετύχει στις τελευταίες 89 εκτελέσεις φάουλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

-- Ο Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ισοφάρισε ένα σπουδαίο ρεκόρ του Ρουντ Φαν Νίστερλροϊ. Έφτασε τα 13 γκολ στη διοργάνωση μόλις σε 18 εμφανίσεις. Το ρεκόρ του είναι καλύτερο ακόμα και από τους κορυφαίους.

Λιονέλ Μέσι: χρειάστηκε 26 ματς για να πετύχει 13 γκολ

Ραούλ: χρειάστηκε 31 ματς για να πετύχει 13 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο: χρειάστηκε 49 ματς για να πετύχει 13 γκολ

-- Ο Όλιβερ Τόρες έγινε ο 122ος Ισπανός που σκοράρει στο Champions League. Μόνο Βραζιλία (177) και Γαλλία (156) έχουν περισσότερους σκόρερ.

Δείτε τα στατιστικά της Τρίτης για τους ομίλους του Champions League.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ