CHAMPIONS LEAGUE

Ντοστ: "Όλοι περίμεναν να νικήσουμε"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ της Σπόρτινγκ στη νίκη επί του Ολυμπιακού (3-1), Μπας Ντοστ, υποστήριξε ότι όλοι οι Πορτογάλοι περίμεναν το αποτέλεσμα, αν και οι πιθανότητες νίκης στη Βαρκελώνη και πρόκρισης είναι λίγες.

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στη Λισσαβώνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, άφησε τους "ερυθρόλευκους" εκτός Ευρώπης και η ίδια μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αν και παραμένει δύσκολο (πρέπει να νικήσει στη Βαρκελώνη και να μη νικήσει η Γιουβέντους στο Φάληρο).

Ο σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ των "λιονταριών", Μπας Ντοστ, παραδέχθηκε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

"Είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Όλοι περίμεναν να νικήσουμε και παίξαμε φανταστικά. Αξίζαμε να νικήσουμε. Είναι πολύ καλό να έχεις επτά βαθμούς σε έναν όμιλο με την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους.

Πρέπει να νικήσουμε στη Βαρκελώνη. Μου αρέσει να σκοράρω, σε οποιοδήποτε ματς. Είναι δύσκολο να νικήσεις στη Βαρκελώνη, αλλά πρέπει να πάμε να νικήσουμε. Δεν έχουμε μεγάλες πιθανότητες, αλλά πρέπει να πιστέψουμε σε εμάς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ