CHAMPIONS LEAGUE

Ντιαμπί: "Δεν θέλω να σκέφτομαι το 1-0"

Ντιαμπί: "Δεν θέλω να σκέφτομαι το 1-0"

Η Μπριζ μπορεί με νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά ο Ντιαμπί δεν θέλει να έχει στο μυαλό του το συγκεκριμένο σκορ. Η πρόκριση και όχι το θέαμα το ζητούμενο σύμφωνα με τον Σίμονς.

Η νίκη της Μπριζ επί της Μέχελεν με 3-0 έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Βελγικού συλλόγου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Κάτι το οποίο παραδέχτηκαν τόσο ο Σίμονς όσο και ο Ντιαμπί σε δηλώσεις τους ενόψει της αναμέτρησης με το τριφύλλι.

Σύμφωνα με τον Σίμονς μάλιστα την Τετάρτη η Μπριζ δεν θα πρέπει να προσφέρει θέαμα καθώς ο στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η πρόκριση. Από την πλευρά του ο Ντιαμπί υποστηρίζει ότι το 1-0 μπορεί να δίνει την πρόκριση αλλά οι Βέλγοι δεν πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους πηγαίνοντας για περισσότερα γκολ.

Ο Σίμονς υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βέλγιο:

"Η τελειότητα δεν υπάρχει. Για αυτό την Τετάρτη δεν πρέπει να είμαστε "καλοί". Ο στόχος είναι απλός. Η πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League που θα μας διατηρήσει στην Ευρώπη".

Από την πλευρά του ο Ντιαμπί τόνισε:

"Όλοι καταλαβαίνουν ότι την Τετάρτη θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' ότι με την Μέχελεν. Όλοι λένε ότι το 1-0 θα είναι αρκετό αλλά εγώ δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό. Πετύχαμε τρία γκολ και τα πήγαμε καλά με τη Μέχελεν. Άρα και την Τετάρτη θα πρέπει να μπούμε με την ίδια λογική του να πετύχουμε πολλά γκολ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ