CHAMPIONS LEAGUE

Ντελ Μπόσκε: "Η Ρεάλ θα νικήσει εύκολα 4-1 τη Λίβερπουλ"

Spain coach Vicente del Bosque smiles during a training session at the Sports Complex Marcel Gaillard in Saint Martin de Re in France, Sunday, June 26, 2016. Spain will face Italy in a Euro 2016 round of 16 soccer match in Paris on Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain coach Vicente del Bosque smiles during a training session at the Sports Complex Marcel Gaillard in Saint Martin de Re in France, Sunday, June 26, 2016. Spain will face Italy in a Euro 2016 round of 16 soccer match in Paris on Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και προέβλεψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα επικρατήσει εύκολα της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, ενώ άφησε σπόντες για την ποιότητα του ρόστερ των "κόκκινων".

Το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45), η Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Champions League, με σκοπό να πάρει το τρίτο σερί τρόπαιο.

Με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή "El Partidazo de COPE" και προέβλεψε πως οι "μερένγκες" θα επικρατήσουν εύκολα των "κόκκινων".

Παράλληλα, άφησε σπόντες για την ποιότητα του ρόστερ της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν βλέπει κάποιον παίκτη της που θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια έναν αντίστοιχο απ' το νυν ρόστερ της Ρεάλ.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης θα νικήσει πολύ εύκολα τη Λίβερπουλ με 4-1", υποστήριξε αρχικά ο 67χρονος τεχνικός και συνέχισε: "Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν παίκτη της Λίβερπουλ που θα μπορούσε να βελτιώσει τη Ρεάλ. Ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά, ο Ασένσιο και ο Λούκας Βάσκεθ είναι καλύτεροι από τον Σαλάχ. Ή έστω το ίδιο καλοί".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ