CHAMPIONS LEAGUE

Ντε Μπουρ: "Δείξαμε περισσότερο σεβασμό στην Μπαρτσελόνα"

Ντε Μπουρ: "Δείξαμε περισσότερο σεβασμό στην Μπαρτσελόνα"

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Άγιαξ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αν και όπως τόνισε η ομάδα του έδειξε περισσότερο σεβασμό απ' όσο έπρεπε στους "μπλαουγκράνα".

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Άγιαξ αλλά όχι από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Φρανκ Ντε Μπουρ, μετά την ήττα του Αίαντα από την Μπαρτσελόνα με 3-1.

Ο Ολλανδός τόνισε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να πιέσουν περισσότερο στα τελευταία λεπτά του ματς την Μπάρτσα και να ανατρέψουν το σκορ, ενώ χαρακτήρισε παίκτες από άλλον πλανήτη τους Μέσι και Νεϊμάρ.

" Δείξαμε περισσότερο σεβασμό στην Μπαρτσελόνα. Μερικές φορές έπρεπε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι τους και στο ημίχρονο ήμουν εκνευρισμένος. Ο Άγιαξ έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους και να κρατήσουν την κατοχή, αλλά δεν το έκαναν αυτό απόψε.

Οι ικανότητες του Νεϊμάρ και του Μέσι είναι παρόμοιες με αυτές των Μπέιλ και Ρονάλντο. Είναι από άλλον πλανήτη. Το δείχνουν σε κάθε ματς κάθε χρόνο και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσει μία ομάδα. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά στο ένας εναντίον ενός. Ο Μέσι δεν δημιούργησε τόσες πολλές ευκαιρίες.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήθελα να παίξουμε ένας εναντίον ενός και πίστευα ότι αν τους πιέζαμε θα μας φοβόντουσαν. Μερικές φορές έδιωξαν άτσαλα την μπάλα. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση. Πιστεύω ότι γενικά τα πήγαμε καλά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ