CHAMPIONS LEAGUE

Ντε Μος: "Τακτικό χάος η Μπριζ"

Ντε Μος: "Τακτικό χάος η Μπριζ"
INTIME SPORTS

Σκληρή κριτική από τους Βέλγους στην Μπριζ για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ντε Μος και Κέλεμανς.

Την τρίτη ήττα της σε τρία επίσημα ματς γνώρισε το βράδυ της Τρίτης από τον Παναθηναϊκό η Μπριζ και η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τους Βέλγους με την κριτική που ασκείται στο συγκρότημα του Μισέλ Πρεντ'Ομ να είναι πολύ έντονη. Δυο πρώην προπονητές οι Άντ Ντε Μος και Γιαν Κέλεμανς ασκούν έντονη κριτική στον τεχνικό της Μπριζ και τον τρόπο με τον οποίο παρέταξε την ομάδα.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

""Η Μπρίζ έχασε και το τρίτο της επίσημο παιχνίδι στην σεζόν με τον Γιαν Κέλεμανς να υποστηρίζει: "Προς το παρόν δεν είναι καλά η ομάδα" και τον Ντε Μος να είναι ακόμα πιο επικριτικός "Χάος"

"Πριν δυο εβδομάδες σοκαρίστηκα μετά το Σούπερ Καπ. Εγώ έλεγα τότε ότι η κριτική ήταν σκληρή αλλά είχα προβλέπει ότι μπορεί να πάει από το κακό στο χειρότερο. Τώρα είναι και στο κεφάλι των παικτών. Αλλά η λύση είναι απλή. Πρέπει να βάλεις τους παίκτες στις σωστές θέσεις. Ο Βάνακεν είναι η σκιά του εαυτού του που έπαιζε στη Λόκερεν"

"Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έπαιζε με δυο επιθετικούς και με ρόμβο στο κέντρο. Τώρα ήταν ένα τακτικό χάος. Αν δεν παίζεις έτσι θα χάσεις από τον καθένα, δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν μαζί. Εγώ θα διάλεγα τον Βάνακεν, το παιχνίδι του Βάθκεθ δεν ήταν καλό".

Βάνακεν: "Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έχασα την ευκαιρία για το 0-2"

Εν τω μεταξύ ο Βάνακεν στον οποίο έχουν πέσει όλοι να τον "φάνε" για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο 12' της αναμέτρησης σημείωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως αστόχησε και η μόνη δικαιολογία που μπορούσε να βρει είναι ότι πήγε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απ' ότι θα έπρεπε στην συγκεκριμένη φάση:

"Ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Η μπάλα πήγαινε προς τα μέσα. Ίσως σούταρα με πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Ήταν πρόθεση μου να περιμένω να δω την κίνηση του γκολκίπερ μέχρι να σουτάρω. Είναι φυσιολογικό ακόμα να μην έχω προσφέρει 100% στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει χαθεί κάτι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ