CHAMPIONS LEAGUE

Ντάνι Άλβες: "Special κόντρα στη Ρεάλ"

Ντάνι Άλβες: "Special κόντρα στη Ρεάλ"

Ο Ντάνι Άλβες, έχοντας πάρει πολλά τρόπαια στα 8 χρόνια του στην Μπαρτσελόνα, παραδέχτηκε πως κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο για αυτόν το γεγονός πως ο αντίπαλος της Γιουβέντους στον τελικό του CL είναι η Ρεάλ Μαδρίτης

Οχτώ χρόνια στην Μπαρτσελόνα δεν είναι λίγα και μάλιστα οχτώ χρόνια γεμάτα κούπες για τον Ντάνι Άλβες σημαίνουν πολλές επιτυχίες κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πρώτη του χρονιά μετά τους "μπλαουγκράνα" θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους.

"Το γεγονός πως αντιμετωπίζουμε τη Ρεάλ κάνει την ημέρα ακόμη πιο special για μένα. Το ρεκόρ μου κόντρα σε αυτούς είναι καλό, αλλά δεν είναι ο Ντάνι Άλβες κόντρα στη Ρεάλ, αλλά η Γιουβέντους κόντρα στη Ρεάλ", τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ στην συνέντευξη τύπου στο Κάρντιφ.

"Έχουμε εμπειρία, αλλά έχουμε να πάρουμε ευρωπαϊκό τρόπαιο 20 χρόνια. Δεν γίνεται να χάνεις πάντα και ελπίζουμε αυτό να αλλάξει. Δεν μας τρομάζει το ρεκόρ της Ρεάλ. Είμαστε πεινασμένοι και έχουμε την ενέργεια για να πάρουμε το τρόπαιο".

photo: uefa.com

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ