CHAMPIONS LEAGUE

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Ο Ντάνι Άλβες, μετά τα 28 clásicos της καριέρας του, θα αντιμετωπίσει ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά ως παίκτης της Γιούβε. Το παρελθόν του Βραζιλιάνου με τους "μερένγκες" και η κόντρα του με τον Κριστιάνο μέσα στα γήπεδα, στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (pics & videos)

Ο Ντάνι Άλβες δεν είναι ανάλογη περίπτωση σαν εκείνες των Ζινεντίν Ζιντάν, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Σάμι Κεντίρα και Άλβαρο Μοράτα, όλων αυτών δηλαδή που έχουν αγωνιστεί και στις δυο φιναλίστ του φετινού Champions League. Όμως ο Βραζιλιάνος είναι εκείνος που έχει αντιμετωπίσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον παίκτη της Γιουβέντους την Ρεάλ Μαδρίτης, πρώτα επί μια εξαετία με τη φανέλα της Σεβίγια (2002-08) και αμέσως μετά επί μια οκταετία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (2008-16). Αυτή η δεύτερη θητεία του Ντάνι στο ισπανικό ποδόσφαιρο, με τους "μπλαουγκράνα", είναι που δίνει ιδιαίτερο χρώμα στην παρουσία του στον τελικό της 3ης Ιουνίου, αφού για τον ίδιο, πέρα από την διεκδίκηση του τροπαίου, θα είναι σαν να παίζει σε ένα ακόμα clásico! Και αυτά ο Βραζιλιάνος τα έχει φάει με το κουτάλι. Το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της Ρεάλ, αφού για πάρα πολλά χρόνια είχαν "βαρεθεί" να βλέπουν μπροστά τους τον Άλβες ή αν το προτιμάτε, είχαν συνηθίσει την παρουσία του στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με την Μπάρτσα.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΤΟ 2007

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Το καλοκαίρι του 2007 η Ρεάλ ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον Ντάνι Άλβες. Εδώ με τον Εσκουντέ και τον Ρονάλντο τον Δεκέμβριο του 2006 (AP Photo/Javier Barbancho)

Και όλα αυτά, ενώ κάλλιστα, πριν από μια δεκαετία, ο Ντάνι Άλβες θα μπορούσε να έχει υπογράψει με τους "μερένγκες"! Κάτι που συνέβη την πέμπτη και προτελευταία σεζόν του Βραζιλιάνου στη Σεβίλλη, όταν η διοίκηση των "μπλάνκος" σκεφτόταν αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησής του. Η Marca το είχε γράψει για πρώτη φορά στις 20 Μαρτίου του 2007, με πρωτοσέλιδο τίτλο "Η Ρεάλ θέλει τον κορυφαίο πλάγιο μπακ στον κόσμο" και υπότιτλο "θα μπει στην μάχη της διεκδίκησης για τον παίκτη". Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Copa del Rey εκείνης της σεζόν, όπου η Σεβίλλη κατέκτησε το τρόπαιο απέναντι στην Χετάφε, ο ίδιος ο Άλβες με δηλώσεις του στο μικρόφωνο του Punto Radio είχε δώσει την εξής απάντηση στην ερώτηση αν θα του άρεσε να αγωνιστεί στη Ρεάλ: "Αυτό θα ήταν υπερβολικό μεγάλο βραβείο για έναν μόνο άτομο. Μιλάμε για την κορυφαία ομάδα του κόσμου".

Λίγες μέρες αργότερα έγινε γνωστό το πολύ πιο επίσημο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον παίκτη, το οποίο μεταφράστηκε με συγκεκριμένες προτάσεις προς την διοίκηση της Σεβίγια, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν όλες από τον πρόεδρο Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο. Τελικά ο Άλβες, παρά την απογοήτευσή του για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων, παρέμεινε στην Ανδαλουσία για έναν ακόμα χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Από το 2008 μέχρι και το 2016, σε αυτά τα οκτώ χρόνια που ο Ντάνι αγωνίστηκε στους culés, πέτυχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Σε αυτή τη χρονική περίοδο διεξήχθησαν 28 clásicos σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, ισπανικό Σούπερ Καπ και Champions League) και ο Άλβες δεν έλειψε από κανένα!!! Και όχι μόνο έπαιξε σε όλα, αλλά ήταν βασικός και στα 28! Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο καλά γνωρίζει το ειδικό βάρος αυτών των αναμετρήσεων και πόσο χρήσιμη θα φανεί αυτή η εμπειρία του στον φετινό τελικό.

ΑΧΩΡΙΣΤΟ "ΖΕΥΓΑΡΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Ντάνι Άλβες και Κριστιάνο βρέθηκαν αντιμέτωποι σε αμέτρητα clásicos. Εδώ, στο τελευταίο clásico του Βραζιλιάνου (2/4/2016)

Ο Βραζιλιάνος αναχώρησε το περασμένο καλοκαίρι για την Γιουβέντους έχοντας συμπληρώσει 391 επίσημα ματς με την Μπάρτσα (και 21 γκολ), αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα στην περσινή σεζόν. Με την Γιούβε δείχνει ότι διανύει μια περίοδο τρομερής φόρμας, δημιουργώντας και σκοράροντας με εντυπωσιακό τρόπο και σίγουρα θα είναι ένα από τα βασικότερα "όπλα" των Ιταλών στον τελικό. Εκεί θα βρει απέναντί του τον παίκτη με τον οποίο είχε την μεγαλύτερη κόντρα στα clásicos, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι ο ένας μάρκαρε τον άλλο στα περισσότερα ισπανικά ντέρμπι λόγω των θέσεων στις οποίες αγωνίζονταν, άρα είχαν συνεχή επαφή στη διάρκεια των παιχνιδιών, κοντράρονταν εκτός γηπέδων, κυρίως με δηλώσεις που έκανε ο ένας, στις οποίες απαντούσε ο άλλος και πάει λέγοντας.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έγινε κάποιος ποδοσφαιρικός "τσαμπουκάς" μεταξύ τους στη διάρκεια κάποιου παιχνιδιού και αυτό κυρίως επειδή ο Άλβες ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να μην τραβάει τα πράγματα στα άκρα, αφού αυτός ήταν που έπρεπε να σταματάει τον Πορτογάλο, όσο εκείνος ανέβαινε από την αριστερή μεριά (μιας και τα τελευταία χρόνια έχει μπει περισσότερο μέσα στην περιοχή). Η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος τα έβαλε με τον Κριστιάνο, ήταν λίγες μέρες μετά το 5-0 του 2010, στο πρώτο - εφιαλτικό όπως αποδείχτηκε - clásico για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Τότε είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους τα εξής: "Για να είσαι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, δεν αρκεί μόνο να παίζεις καλά, αλλά να είναι συμπαθής και στον κόσμο. Νομίζω ότι μερικές φορές η συμπεριφορά του Ρονάλντο είναι αλαζονική, αυτά που λέει και κάνει κάνουν κακό στο προφίλ του, παρά το γεγονός ότι είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο πρέπει να είναι ήσυχος, ταπεινός, συμπαθής. Ο Μέσι τα έχει όλα αυτά, σε αντίθεση με τον Κριστιάνο, που αρκετές φορές του λείπουν αυτές οι αρετές".

"Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ"

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Ο Ιτουράλδε Γκονθάλεθ "κιτρινίζει" τον Κριστιάνο στο 5-0 του 2010, ενώ ο Ντάνι Άλβες παρακολουθεί (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

Ο Ντάνι Άλβες, που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του, συνέχισε και τα επόμενα χρόνια να "ασχολείται" με τον Ρονάλντο. Σε κάθε ευκαιρία είχε κάτι να πει και φυσικά τις περισσότερες φορές, αν και αναγνώριζε την ποιότητα του Πορτογάλου ως παίκτη, αφορούσαν τον χαρακτήρα του Κριστιάνο και ήταν πάντα αρνητικά. Τον Νοέμβριο του 2012 άλλαξε τροπάρι. Σε μια συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε σχετικά με την Χρυσή Μπάλα και απάντησε ότι έπρεπε να την πάρει ο Μέσι, όχι λόγω του χαρακτήρα του Ρονάλντο, αλλά επειδή ο Αργεντίνος είχε μεγαλύτερο χάρισμα και ικανότητες ως παίκτης: "Πρώτα έλεγαν ότι ο Κριστιάνο δεν συμπεριφέρεται σωστά και τώρα ξαφνικά πάνε να τα γυρίσουν. Αν έχουν ξεπουληθεί όλα να μας το πουν και να αφήσουν τις μαλακίες", ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια! Στα clásicos η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος δεν περνούσε τις καλύτερες στιγμές του με το πιεστικό μαρκάρισμα του Ντάνι. Αρκετές φορές ο Βραζιλιάνος τον είχε παρασύρει εκεί που ήθελε, με αποτέλεσμα ο Κριστιάνο να κάνει εκνευρισμένος φάουλ, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Τα μεγάλα "πανηγύρια" στη σχέση των δυο παικτών άρχισαν να κορυφώνονται το 2015. Τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς, σε μια συνέντευξη Τύπου, ο Άλβες, όταν ρωτήθηκε ποιος από τους δυο είναι ο καλύτερος, ο Μέσι ή ο Κριστιάνο, απάντησε: "Νομίζω ότι ο Ρονάλντο παίζει για τον εαυτό του, δεν τον ενδιαφέρει το πιο σημαντικό, δηλαδή η ομαδική δουλειά. Τον έχουμε δει να πανηγυρίζει ακόμα και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αστεία πράγματα δηλαδή. Ο Μέσι είναι πολύ ανώτερος από τον Κριστιάνο. Έχει τεράστια επιρροή στο παιχνίδι, κάνει πολύ περισσότερα από το να σκοράρει ή να ντριμπλάρει. Δημιουργεί και δίνει ασίστ. Το θέμα είναι ότι ο Μέσι έχει ένα θείο δώρο, ενώ ο Κριστιάνο είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Παρόλα αυτά, τον θαυμάζω, γιατί είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει και είναι ανταγωνιστικός. Απλά δεν είναι ο πρώτος". Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2015, μετά το εντυπωσιακό 0-4 της Μπαρτσελόνα μέσα στο "Μπερναμπέου" για το πρωτάθλημα, ο Άλβες "ξαναχτύπησε", ακόμα πιο σκληρά αυτή τη φορά.

"ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ"

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Ο Ντάνι Άλβες ανάμεσα σε Μπενζεμά και Κρόος στο τελευταίο από τα 28 του clásicos με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (AP Photo/Manu Fernandez)

"Ο Κριστιάνο την έχει ακούσει πολύ με τον εαυτό του, θέλει πάντοτε να είναι ο πρωταγωνιστής. Αλλά πρέπει να μάθει πως όταν κερδίζει η ομάδα, αυτός θα φαίνεται μπροστά, όταν όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε θα πρέπει να κλείνει το στόμα του και να καταπίνει τον εγωισμό του. Αλλά αρκετά με απασχολούν τα δικά μας, αδιαφορώ για το τί θα κάνει αυτός". Οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν καθόλου στον Γκούτι, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στον Βραζιλιάνο μέσω twitter: "Ο Άλβες θέλει με τις δηλώσεις του να κερδίσει υποστηρικτές στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν μπορεί να το κάνει πλέον με το παιχνίδι του". Η απάντηση δεν άργησε να φτάσει, επίσης μέσω twitter, από τον λογαριασμό του Ντάνι: "Γι' αυτό δεν πίστεψα τον Γκούτι όταν στην Ιμπίθα μου είχε πει ότι είμαι ένα φαινόμενο. Χαχαχαχα, ψεύδεσαι πολύ. Μια αγκαλιά παιχταρά!!!" Μετά από λίγες μέρες, τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμα περισσότερο. Ο Ντάνι Άλβες δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Κριστιάνο δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές της Χρυσής Μπάλας.

"Δεν του αξίζει να είναι φιναλίστ για την Χρυσή Μπάλα. Την προηγούμενη χρονιά την πήρε δίκαια, αλλά ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου πρέπει να κάνει πολλά ακόμα πράγματα, πέρα από το να βάζει γκολ. Ο κόσμος δείχνει να ξεχνάει ότι αυτό είναι ένα ομαδικό άθλημα. Ο Ρονάλντο έχει σταματήσει να γυρίζει πίσω για να βοηθήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Τα σύγχρονα full back επιτίθενται περισσότερο από αυτόν! Ο Λέο είναι λίγο πάνω από τους κορυφαίους, είναι το νούμερο ένα και ο Νεϊμάρ το νούμερο δυο. Πιστεύω ότι ο τρίτος φιναλίστ θα έπρεπε να είναι ο Σουάρες και όχι ο Κριστιάνο!" Δηλώσεις οι οποίες έγιναν στην Cadena Cope και φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητες, κυρίως από τον ίδιο τον Πορτογάλο. Το επόμενο επεισόδιο παίχτηκε στη Ζυρίχη, πριν το Γκαλά της FIFA για τη Χρυσή Μπάλα. Στη χρυσή ενδεκάδα είχαν ψηφιστεί τέσσερις παίκτες της Ρεάλ (Κριστιάνο, Μόντριτς, Σέρχιο Ράμος & Μαρσέλο) και τέσσερις της Μπαρτσελόνα (Μέσι, Ινιέστα, Νεϊμάρ & Άλβες). Διέμεναν όλοι στο ίδιο ξενοδοχείο και κάποια στιγμή, οι Ντάνι Άλβες και Κριστιάνο συναντήθηκαν στον διάδρομο.

"ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ"

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Ντάνι Άλβες και Κριστιάνο στο Γκαλά της FIFA για τη Χρυσή Μπάλα του 2015. Οι δυο παίκτες δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά (11/1/2016)

Ο Βραζιλιάνος έτεινε το χέρι του για να χαιρετήσει τον Πορτογάλο, αλλά εκείνος αρνήθηκε τον χαιρετισμό και του έκανε παρατηρήσεις για τις δηλώσεις περί πρωταγωνιστή. Ο Κριστιάνο το προχώρησε ακόμα παραπέρα, ζητώντας από τον Άλβες να "πάψει να κάνει τον ηλίθιο"! "Σταμάτα να κάνεις τον ηλίθιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάνεις λάθος. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις κακό στις σχέσεις των δυο συλλόγων. Σταμάτα να τα βάζεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλα για σένα αν θέλεις, αλλά μη μιλάς για τη Ρεάλ". Στη συνέχεια ο Ρονάλντο ζήτησε από τον Ντάνι να σταματήσει να ανακατεύεται με την προσωπική του ζωή και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στον διάδρομο ο Ινιέστα. Ο Πορτογάλος έδειξε τον Ισπανό και είπε στον Άλβες: "Εδώ βλέπεις έναν αθλητή και έναν τζέντλεμαν. Πάρε παράδειγμα από αυτόν". Και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δυο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο γκαλά, ο Κριστιάνο δεν γύρισε ούτε μισή φορά να κοιτάξει τον Βραζιλιάνο, κάνοντας σαν να μην υπήρχε!

Αμέσως μετά το γκαλά, ο Άλβες δήλωσε ότι ο Κριστιάνο δεν άξιζε τη δεύτερη θέση, την οποία έπρεπε να πάρει ο Νεϊμάρ! Ο Πορτογάλος, αμέσως μετά το 5-1 της Ρεάλ επί της Σπόρτινγκ του Χιχόν (17/1/2016), ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το συμβάν στη Ζυρίχη και απάντησε: "Είναι φυσιολογικό να μιλάνε για τον Κρις (σ.σ. εννοούσε τον εαυτό του!). Όποιος μιλήσει για μένα, την επόμενη μέρα γίνεται πρωτοσέλιδο. Δεν σκοπεύω να μιλήσω άσχημα για κανέναν συνάδελφο. Δεν προσφέρω δωρεάν διαφήμιση". Και το επόμενο πρωί, ο Άλβες ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία με όλα τα τρόπαια που είχε κερδίσει στην Μπαρτσελόνα και 29 emoticons με την γνωστή φατσούλα που κλαίει από τα γέλια, συνοδευόμενα από ένα "buenos días"! Λίγες μέρες αργότερα όμως, στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero, έριξε την ευθύνη της εξωγηπεδικής "μονομαχίας" αποκλειστικά στα ΜΜΕ και στην επιμονή τους να δημιουργούν ειδήσεις και καταστάσεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Μια από τις "απαντήσεις" του Ντάνι Άλβες στον Κριστιάνο μέσω twitter. Όλα του τα τρόπαια με την Μπαρτσελόνα και πολλά γέλια (18/1/2016)

"Δεν έχω καμία πρόθεση να μιλάω για τον Ρονάλντο, αλλά όταν με ρωτάτε συνέχεια, τότε απαντώ. Ποτέ δεν μίλησα για εκείνον με δική μου πρωτοβουλία, αλλά με αναγκάζουν να το κάνω. Η ιστορία μου στο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο σημαντική, από το να ασχολούμαι συνεχώς μαζί του. Μπορεί να μην συμφωνώ με τη συμπεριφορά του, αλλά σίγουρα σέβομαι την ιδιωτική του ζωή". Σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 27 Φεβρουαρίου, μετά την ήττα από την Ατλέτικο μέσα στο "Μπερναμπέου" (0-1), ο Κριστιάνο ξέσπασε κατά των συμπαικτών του με εκείνο το περίφημο "αν όλοι ήταν στο επίπεδό μου, τότε πιθανότατα θα ήμασταν πρώτοι". Ο Άλβες θέλοντας να τον πικάρει, ανέβασε την επόμενη μέρα στο instagram μια φωτογραφία από προπόνηση της Μπαρτσελόνα, στην οποία φαίνονταν όλοι οι παίκτες χαρούμενοι, με την εξής λεζάντα: "Το μεγαλείο μιας ομάδας φαίνεται στον σεβασμό και στην ενότητα που έχουμε. Όλοι μαζί υπήρξαμε, είμαστε και θα είμαστε αυτό που θέλουμε. Πολύ σημαντική μέρα. Πάμε οικογένεια. Μπαρτσελόνα - Σεβίγια".

Και φτάσαμε στο 2017 και τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, όπου είχαμε μια συνολική τοποθέτηση του Ντάνι Άλβες για τη σχέση του με τον Κριστιάνο: "Καταρχήν φταίνε τα ΜΜΕ. Η δημοσιογραφία στην Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι καφενειακού επιπέδου (!). Δεν μας σέβονται, δεν σκέφτονται ότι πίσω από κάθε παίκτη υπάρχει ένας άνθρωπος. Όλη η κόντρα μου με τον Ρονάλντο ήταν αποτέλεσμα του Τύπου. Όλοι όσοι μου μιλάνε για τον Κριστιάνο, μου λένε ότι είναι ένας τεράστιος επαγγελματίας. Μπορεί να είμαστε διαφορετικοί, αλλά όταν είπα πως θέλει να είναι πρωταγωνιστής, το είπα με πολύ σεβασμό. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και για τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ. Δεν είχα καμία πρόθεση να τον προσβάλλω. Αλλά ο Τύπος πούλησε με διαφορετικό τρόπο τα λόγια μου και ο Κριστιάνο τους πίστεψε. Γι' αυτό και δεν με χαιρέτησε στο Γκαλά το 2016. Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να μιλήσω για τον οποιονδήποτε για να βγω στις εφημερίδες. Δεν έχω τέτοιου είδους εγωπάθεια". Ο Άλβες συμπλήρωσε ότι με το πέρασμα του χρόνου τα βρήκαν με τον Κριστιάνο και πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους.

Ντάνι Άλβες, ο "εχθρός" του Κριστιάνο

Ακόμα μια απάντηση του Άλβες στον Κριστιάνο, αυτή τη φορά μέσω instagram (28/2/2016)

Το σίγουρο είναι ότι στη διάρκεια του τελικού θα έχουν σίγουρα κόντρα, οπωσδήποτε αγωνιστική, αφού ο καθένας θα θέλει για τον εαυτό του το τέταρτο τρόπαιο της καριέρας του (αμφότεροι έχουν από τρία μέχρι σήμερα). Παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος δεν αγωνίζεται πλέον τόσο πολύ στα αριστερά, αλλά έχει προωθηθεί στην περιοχή, αφού δεν διαθέτει πια τα τρεξίματα του παρελθόντος, είναι επίσης σίγουρο ότι οι δυο τους θα "συναντηθούν" αρκετές φορές στα 90 λεπτά του τελικού και όταν λήξει το παιχνίδι, θα γνωρίζουμε ποιος από τους δυο θα έχει βγει νικητής σε αυτή την μονομαχία τους.

Πηγές: As. Marca, terra.cl, elmundo.es, cadenaser.com, libertaddigital.com, latercera.com, clarin.com, elperiodicodearagon.com, lanacion.com.ar, laprensa.hn, sport.es, sportyou.es, peru.com, diariovasco.com, cuatro.com, pulse.ng, goal.com, diez.hn

Κεντρική φωτογραφία AP Photo/Emilio Morenatti

Βίντεο: Ντάνι Άλβες vs Κριστιάνο Ρονάλντο

Βίντεο: Εντυπωσιακή ποδιά του Άλβες στον Κριστιάνο (2013)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ