CHAMPIONS LEAGUE

Νασρί: "Κλέφτης ο Βάρντι"

LEICESTER, ENGLAND - MARCH 14:  Samir Nasri of Sevilla and Jamie Vardy of Leicester City butt heads during the UEFA Champions League Round of 16, second leg match between Leicester City and Sevilla FC at The King Power Stadium on March 14, 2017 in Leicester, United Kingdom.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
LEICESTER, ENGLAND - MARCH 14: Samir Nasri of Sevilla and Jamie Vardy of Leicester City butt heads during the UEFA Champions League Round of 16, second leg match between Leicester City and Sevilla FC at The King Power Stadium on March 14, 2017 in Leicester, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά του Τζέιμι Βάρντι στο Λέστερ - Σεβίλλη εμφανίστηκε ο Σαμίρ Νασρί, χρησιμοποιώντας σκληρές ατάκες για τον Άγγλο επιθετικό.

Μια αψιμαχία του Σαμίρ Νασρί με τον Τζέιμι Βάρντι ήταν εκείνη που προκάλεσε την αποβολή του πρώτου στο ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Σεβίλλη στο στάδιο "King Power", για τη φάση των 16 του Champions League, και άφησε τους Σεβιγιάνους με δέκα ποδοσφαιριστές για το τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό σε δηλώσεις του, εξαπολύοντας επίθεση προς τον 30χρονο Άγγλο.

“Για εμένα, είναι ένας κλέφτης, επειδή αν ήταν ξένος παίκτης, εσείς, ο αγγλικός Τύπος, θα λέγατε ότι είναι ένας κλέφτης. Κερδίζεις με 2-0, παίξε το παιχνίδι σαν άντρας. Δεν είσαι καλύτερος από εμάς, αλλά κερδίζεις 2-0 και θα προκριθείς. Απλά παίξε το παιχνίδι. Δεν είμαι κλέφτης και δεν ήμουν ποτέ”, τόνισε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

“Ένας διεθνής παίκτης δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό. Κοιτάξτε την εικόνα. Ναι το έκανε, αλλά το έκανε καλά. Το 'έπαιξε' καλά. Νόμιζα ότι οι Άγγλοι παίκτες είναι πιο σκληροί από αυτό. Αυτός είναι που ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου. Ήταν φάουλ, με έσπρωξε και του είπα 'τι κάνεις;'. Μετά ήρθε στο πρόσωπό μου. Αυτό συνέβη. Αν λέω την αλήθεια, δεν νομίζω ότι θα είστε σε θέση να το γράψετε. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω σε εκείνον. Υπάρχουν πάρα πολλές κάμερες και ασφάλεια. Πρέπει να σκεφτώ τον επόμενο χρόνο και να μην πάρω μεγάλη τιμωρία”.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ