CHAMPIONS LEAGUE

Μπουφόν σε Ράκιτιτς: "Να παίξω ως μέσος δεν είναι καλή ιδέα"

Italy coach Gian Piero Ventura, left, talks with Italy goalkeeper Gianluigi Buffon prior to the start of a press conference ahead of Monday's World Cup qualifying play-off return leg soccer match against Sweden, in Appiano Gentile, near Milan, Italy, Sunday, Nov. 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Italy coach Gian Piero Ventura, left, talks with Italy goalkeeper Gianluigi Buffon prior to the start of a press conference ahead of Monday's World Cup qualifying play-off return leg soccer match against Sweden, in Appiano Gentile, near Milan, Italy, Sunday, Nov. 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ιβάν Ράκιτιτς δήλωσε πρόθυμος να δώσει τη θέση του στην Εθνική Κροατίας στον Μπουφόν με τον Ιταλό τερματοφύλακα να απαντά με αρκετή δόση χιούμορ.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/11) οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι αφού οι σύλλογοι τους θα κοντραριστούν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Ο λόγος για τους Ιβάν Ράκιτιτς και Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (21.45, Sport24.gr) σε ένα κρίσιμο ματς ειδικά για τους Ιταλούς.

Ωστόσο, οι σχέσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των ομάδων είναι εξαιρετικές. Αυτό φάνηκε και από το χιούμορ ανάμεσα στον Ράκιτιτς και τον Μπουφόν λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Η αρχή έγινε με αυτό που είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τρίτης (21/11) ο Ιβάν Ράκιτις. Ο Κροάτης μέσος της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για την απουσία του Μπουφόν από το Μουντιάλ και προσφέρθηκε αν του δώσει τη θέση του.

"Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να σας πω, αλλά αν θα μπορούσα, θα του έδινα τη θέση μου ... Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το είδος της κατάστασης, είναι λυπηρό ότι ένας παίκτης όπως αυτός δεν μπορεί να πει αντίο όπως θα ήθελε. Του αξίζει να πάει στο παγκόσμιο κύπελλο για όλα αυτά που έχει κάνει για το ποδόσφαιρο. Εάν ένα παιδί επέλεγε να φτιάξει μία ομάδα πάντα θα είχε τον Μπουφόν στο τέρμα" είπε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Μπουφόν δεν άργησε να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη δήλωση του παίκτη της Μπαρτσελόνα χρησιμοποιώντας τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. "Αγαπητέ Ιβάν Ράκιτιτς, ως τερματοφύλακας θα μπορούσα πιθανότατα να παίξω, αλλά το να αγωνιστώ στην Κροατία ως μέσος μάλλον δεν είναι καλή ιδέα. Εγώ για εσάς το το λέω. Πέρα από την πλάκα τα όσα είπες είναι ένα μεγάλο δώρο. Χάρη σε σένα και τον Ζόρντι Άλμπα μία εμφάνιση μου σε περιμένει" έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Μπουφόν σε Ράκιτιτς: "Να παίξω ως μέσος δεν είναι καλή ιδέα"

Φυσικά, όταν σου απαντάει ο Μπουφόν δεν γίνεται να μην απαντήσεις και αυτό έπραξε ο Ιβάν Ράκιτιτς τονίζοντας: "Μία εμφάνιση σου θα ήταν ένα εξαιρετικό δώρο".

Μπουφόν σε Ράκιτιτς: "Να παίξω ως μέσος δεν είναι καλή ιδέα"

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ