CHAMPIONS LEAGUE

Μπλαν: "Ξαναβρήκαμε τις αξίες μας"

Μπλαν: "Ξαναβρήκαμε τις αξίες μας"

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Παρί επί της Μπαρτσελόνα δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής των Γάλλων Ρολάν Μπλαν.

Η Παρί νίκησε 3-2 την Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου με τέσσερις βαθμούς. Οι Γάλλοι ήταν κυνικοί, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Λοράν Μπλαν, και εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη της Μπαρτσελόνα.

" Η νίκη με αφήνει με μεγάλη ικανοποίηση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στην σεζόν και είχαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι. Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να κάνουμε συλλογική δουλειά. Χρειαζόταν ένα παιχνίδι όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα ώστε να βρούμε ξανά τις αξίες που μας οδήγησαν στην επιτυχία την περασμένη σεζόν. Είδαμε ξανά μία πολύ καλή Παρί.

Θα την θυμάμαι αυτή τη νίκη όπως επίσης και οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί μας το ίδιο. Αυτές οι βραδιές είναι ο λόγος που κάνουμε αυτή την δουλειά. Είναι δύσκολες και πολύπλοκες βραδιές, αλλά δίνουν αξία στο ποδόσφαιρο. Αναλύσαμε τους αγώνες της Μπαρτσελόνα και θυμηθείτε τι είχα πει πριν τον αγώνα. Είναι δυνατή ομάδα αλλά αφήνει χώρους πίσω και σου δίνει ευκαιρίες. Ήμασταν κυνικοί", δήλωσε ο Μπλαν μετά το ματς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ