CHAMPIONS LEAGUE

Μπενίτεθ: "Η δυσκολότερη κλήρωση με Μπιλμπάο"

Μπενίτεθ: "Η δυσκολότερη κλήρωση με Μπιλμπάο"

Η κλήρωση των πλέι οφ του Champions League που έφερε αντίπαλο της Νάπολι το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άρεσε καθόλου στον Ράφα Μπενίτεθ. Διαβάστε τι δήλωσε.

"Σίγουρα από τους πέντε υποψήφιους αντιπάλους, μας έτυχε η δυσκολότερη κλήρωση με την Μπιλμπάο. Είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και εντος έδρας οι 50.000 που θα βρεθούν στο Σαν Μαμές θα της δώσουν μεγάλη ώθηση", τόνισε ο Μαδριλένος τεχνικός, για να προσθέσει:

"Θα είναι ένα ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και μία πολύ έντονη σύγκρουση. Είμαστε πάντως προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε το στόχο μας".

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της Μπιλμπάο, Χοσέ Ουρουτία, δεν έκρυψε την αισιοδοξία αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει η ομάδα της Βασκωνίας να προκριθεί στους ομίλους.

"Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος αλλά θέλουμε να περάσουμε για να φτάσουμε στο Champions League. Κανείς δεν μας ήθελε για αντίπαλο, κάτι που παραδέχτηκε και η Νάπολι μετά την κλήρωση.

Θα έχουμε ένα μικρό αβαντάζ με την ρεβάνς να γίνεται στην έδρα μας, δεν μας εξασφαλίζει πάντως την πρόκριση αυτό το γεγονός. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο Σαν Πάολο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ