CHAMPIONS LEAGUE

Μπενατιά: "Σιχαίνομαι όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo fights for the ball against Juventus' Medhi Benatia during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo fights for the ball against Juventus' Medhi Benatia during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Μεντχί Μπενατιά δεν μπορεί να πιστέψει πως ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό την προσπάθειά του να σταματήσει τον Λούκας Βάθκεθ και μάλιστα τόνισε πως σιχαίνεται όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο (video)

Δεν μπορεί να πιστέψει ο Μεντχί Μπενατιά πως ο Μάικλ Όλιβερ έδωσε πέναλτι στο μαρκάρισμά του στον Λούκας Βάθκεθ και μάλιστα τόνισε πως σιχαίνεται όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο!

"Έχω δει αγώνες στην τηλεόραση, έχω παίξει σε αγώνες. Δεν μπορείς να σφυρίζεις αυτή την παράβαση. Είναι εξοργιστικό για όλους μας, μετά από μια τέτοια προσπάθεια. Το παιχνίδι έπρεπε να πάει στην παράταση. Σιχαίνομαι όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο", ανέφερε στο "beIN SPORTS".

"Όταν κάνεις μία τόσο μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορεί ο διαιτητής να παίρνει αυτή την απόφαση στο 93ο λεπτό και να καταστρέφει όλη μας την δουλειά. Έκανα τα πάντα για να μην τον ακουμπήσω (σ.σ.: τον Λούκας Βάθκεθ). Σε καμία περίπτωση δεν τον έσπρωξα".

AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ