CHAMPIONS LEAGUE

Μπατσουαγί: Το γκολ του Bat(s)man μετά από πάσες επτά παικτών σε 57''

Chelsea's Michy Batshuayi celebrates after scoring his side's 2nd goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Chelsea's Michy Batshuayi celebrates after scoring his side's 2nd goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Τσέλσι έφυγε με τη νίκη από το "Wanda Metropolitano" με το γκολ του Μισί Μπατσουαγί στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Bat(s)man σκόραρε μετά από διαδοχικές επαφές της μπάλας διάρκειας 57'' ανάμεσα σε επτά παίκτες. (video, photo)

Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Τσέλσι, η οποία νίκησε 2-1 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι "μπλε" έφυγαν με τη νίκη από το "Wanda Metropolitano" χάρη στο γκολ του 23χρονου Βέλγου επιθετικού, Μισί Μπατσουαγί, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα, πέρασε από τα πόδια επτά ποδοσφαιριστών της ομάδας του Λονδίνου για χρονικό διάστημα διάρκειας 57 δευτερολέπτων χωρίς να παρέμβει κάποιος "κολτσονέρο".

Συγκεκριμένα, ο Κέιχιλ έδωσε στον Ουίλιαν, ο Βραζιλιάνος, στον Καντέ, εκείνος "μοίρασε" δεξιά στον Μόουζες, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στον Μάρκος Αλόνσο.

Καντέ, Μπακαγιοκό, Μάρκος Αλόνσο και ασίστ του τρίτου για τον Μπατσουαγί, προκειμένου εκείνος να τη στείλει στα δίχτυα της εστίας του Γιαν Όμπλακ. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα... αχρείαστο φάουλ του Κόκε στον Νταβίντ Λουίζ.

Μπατσουαγί: Το γκολ του Bat(s)man μετά από πάσες επτά παικτών σε 57''

Ο "χρυσός" σκόρερ της Τσέλσι δανείστηκε μια φωτογραφία "Batman" που δημιούργησε για τον ίδιον το "Bleacher Report " και υιοθέτησε το παρατσούκλι "Batsman" (το "bats" από το Μπατσουαγί).

"Όταν το ματς απαιτεί ένα νικητήριο γκολ στο 94ο λεπτό, καλέστε με", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω:

Μπατσουαγί: Το γκολ του Bat(s)man μετά από πάσες επτά παικτών σε 57''

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΕΛΓΟΥ ΣΤΟ 2:40:

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ