CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτζάλι: "Δυνατός σε φυσική κατάσταση ο Ολυμπιακός"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Αντρέα Μπαρτζάλι, έπλεξε το εγκώμιο της φυσικής κατάστασης των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε στη σημασία του πρώτου γκολ της "Γηραιάς Κυρίας" από τα πόδια του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό χάρη στα γκολ των Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με τον 36χρονο Ιταλό αμυντικό της "Γηραιάς Κυρίας" να στέκεται στη φυσική κατάσταση των "ερυθρολεύκων".

"Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ δυνατή σε φυσική κατάσταση. Επίσης ρισκάραμε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, ευτυχώς ο Ιγκουαΐν ξεμπλοκαρίστηκε κι έγινε πιο εύκολο. Ελπίζω να τον ξεμπλόκαρε γενικά αυτό το γκολ, αλλά πάντα είχαμε ηρεμία γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Εδώ υπάρχει μια ατμόσφαιρα που σε κρατά ήρεμο και μπορείς να σκοράρεις", υποστήριξε ο Αντρέα Μπαρτζάλι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ