CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτομέου: "Νομίζω πως ήταν υπερβολική η αποβολή του Πικέ"

FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu gestures prior to a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, July 25, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu gestures prior to a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, July 25, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου είπε πως η αποβολή του Ζεράρ Πικέ για το χέρι στην φάση του 42' δεν θα έπρεπε να δοθεί, αν και σέβεται την απόφαση του ρέφερι, ενώ αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε. (VIDEO)

Μπορεί η αποβολή του Ζεράρ Πικέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα να ήταν απολύτως δικαιολογημένη για το χέρι στην φάση που σκοράρει στο 42ο λεπτό, εντούτοις για τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ήταν υπερβολική.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ανέφερε πως "είδα τη φάση ζωντανά, δεν έχω δει replay και δεν μου φάνηκε για κίτρινη κάρτα. Θεωρώ πως ήταν υπερβολική η αποβολή ύστερα από μια τέτοια φάση, όμως εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση που πήρε ο διαιτητής".

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε ότι "είναι η πρώτη του σεζόν και κάνει πολύ καλή δουλειά. Απόψε (σ.σ. χθες) είδαμε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Όταν τον φέρναμε, ξέραμε πως είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, που αγαπά την Μπαρτσελόνα, ξέρει με το στυλ της ομάδας και διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια. Οι πρώτες του 100 μέρες είναι πολύ θετικές".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ